Mit szoktatok csinálni mikor egyedül érzitek magatokat otthon? Vannak szülök de hát az nem olyan mint egy barát vagy bnő . Valahogy senki nem ér rá, vagy mindneki a neten log, mint ahogy most unalmamban én is itt, ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Heten lakunk, de én mindig egyedül érzem magam. Nincs senki, akihez szólhatnék, aki meghallgatna, mindig én vagyok az utolsó itt.
Mindenki tök jól elvan, én meg idegenként élek - habár az is vagyok. Apa a barátnőjével van, a nő szülei egymással és a két fia is egymással. Mi költöztünk, ezért alakult ez így. Meg a nő nem képes alkalmazkodni, apa meg nyalja a se.ggét... áh, sz@r ez az egész.
Sokmindent. Leülök tanulni, vagy kitakarítok, vagy főzök valamit, esetleg elmegyek bevásárolni. Ha fáradtabb vagyok, akkor olvasok vagy megnézek egy filmet. Vagy leülök zongorázni. Vagy megcsinálok valamit a folyamatosan adódó kis feladatok közül, pl. most ilyenek várnak rám, hogy végig kéne néznem a gépet és letörölni azokat a dolgokat, amik már nem kellenek, elő kéne szedni az őszi ruhákat és elrakni a nyáriakat, kéne írni egy régi ismerősömnek, ilyenek.
Ha végképp nincs egyikhez se kedvem, akkor játszom a cicával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!