Gáz ha egyedül töltöm otthon a szilveszter estémet? Mit csináljak, hogy teljen az idő és ne szomorkodjak, hogy engem senki hívott buliba?
Engem se hívnak sehova bulizni és én se nagyon tudok senkit hívni mert akiket meghívnák azoknak fele nem jönne el és akkor már alig vagyunk páran.
Eleinte rosszul esett de így megy ez már évek óta.
Már nem agyalok rajta.
Nézz tévét vagy ha csendes környéken laksz ahol a szomszédok nem kiabálnak, nem tüzijátékoznak akkor aludj.
Hallgasd a rádiókabarét! :)
Nálam évek óta ez a szilveszteri program...
16F
utolsó, hol lesz ez a buli?? :D
18/L
én is egyedül leszek úgy néz ki.
de engem nem is ez zavar igazán,mert elleszek.végre egyedül leszek és tartok egy jó kis szépítő estét,csinálok egy könnyű koktélt(:P).letöltöttem a kedvenc sorozatom pár részét,gyűjtöttem ki zenéket,csinálok vmi klassz sminekt,amit sehova nem csinálnék meg,talán pár képet is magamról,aztán beleülök kb 1 órára a jó meleg vizes kádba,közben zenét hallgatok,talán kisétálok éjfélkor megnézni a tüzijátékot talán nem.....
csak az lesz kínos,amikor majd kérdezgetik,hogy hol voltál szilveszterkor én meg majd mondom,hogy otthon egyedül....arra az érzésre nem vágyom:S
ráadásul van egy tanár,aki mindig faggat az ilyesmiről órán az egész csoport előtt.....rohadt jó leszXD
én is egyedül leszel 19/L
felmennék pestre de egyedül:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!