Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az év "Legrosszabb animéje" a...

Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?

Figyelt kérdés

Na jó , talán ez kicsit túlzás .

Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .

Találtam neten 1 kritikát : [link]

Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .

Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .

Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .

Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .

Ti véleményetek ?

2012. dec. 25. 18:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 instruction válasza:

Írd már le kérlek, hogy hol volt benne helyesírási hiba, több tucatnyi.

A te válaszaidban is volt jó néhány, de nem erről szól a topic ( vagy minek hívják ezt ), nem helyesírási verseny.

Ha annyira büszke vagy a korodra, vállald fel és írd le.

Egyébként meg amit te tipikus shounennek hívsz ( és ócsárolod is, ahol csak tudod ), az a Naruto, Bleach, Yu Yu Hakusho szint, azoktól pedig ez elég messze áll.

2013. nov. 17. 15:37
 52/111 imixx válasza:
Nekem bejött pedig láttam már jó pár animét és most ennek is a folytatását várom :D mint pl. Bleach, Fairy tail, High Shool dxd, One Piece mindnek a folytatására várok ... bele értve Sao is. :D
2014. jan. 7. 21:12
 53/111 necro válasza:
óóóó a fairy tail imááádom :D áprilisban folytatják is :D már nagyon várom :D
2014. jan. 25. 20:27
 54/111 necro válasza:

kérdező kénytelen leszek magamat ismételni

te a válaszolók véleményét kérted hülyeség így is oltani ezeket, 50 szer elmondtad hogy neked nem tetszik mint egy bölcsis, elolvastuk elsőre is -.- ha ennyire szeretsz kötekedni azokba is köss bele akik veled egyet értenek -.-

ez nem egy troll gyűjtő hej!

2014. jan. 25. 20:38
 55/111 A kérdező kommentje:

necro

Köszi! De előtte tanulj már meg helyesen írni!

2014. jan. 25. 21:06
 56/111 necro válasza:

kérdező

te meg tanuld meg hogy mi az hogy kérdés és mi az hogy vita -.-

ez a gyakori kérdések oldal és nem a gyakori viták oldal

látom kötekedni azt nagyon tudsz mégis hány éves vagy?

2014. jan. 27. 19:03
 57/111 necro válasza:

még te mondod hogy tanuljak meg írni?????

"nagyonjól" a nagyon jól az két szó és nem egy -.-

"nemláttak" megint csak külön írjuk -.-

majd ha nem követsz el ilyen röhejes hibát akkor majd beszólogathatsz de az hogy a kérdést nem tudod normálisan feltenni ez nevetséges és ezek után még te kötekedsz -.-

2014. jan. 27. 19:15
 58/111 A kérdező kommentje:
Aki ilyen szennyet tart jónak annál jóval több. Ha meg nem gyakori viták akkor meg minek is írsz?
2014. jan. 29. 03:45
 59/111 necro válasza:

te most komolyan ilyen hülye vagy? vagy csak megjátszod?

te kezdted ezt az egész vitát

te álltál neki visszavágni mindenkinek azzal hogy ez nem jó anime és ha valamit vissza írtak, még mindig ellened akkor meg megsértődtél és hülyének nézted őket amiért nekik tetszik

2014. jan. 29. 13:26
 60/111 A kérdező kommentje:
Jó hogy majd féléve nem volt postom, tény hogy én kérdeztem meg de akkor is. Senki sem tudott normális érvekkel válaszolni ami igaz is..
2014. jan. 29. 21:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!