Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?
Na jó , talán ez kicsit túlzás .
Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .
Találtam neten 1 kritikát : [link]
Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .
Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .
Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .
Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .
Ti véleményetek ?
Háát nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de nekem nagyon tetszett!!! Nálam a top 5-ben van. Én személy szerint 18 évesen is élveztem és mai napig szeretem. ja és én is régóta otaku vagyok és nem egy animét láttam eddig :)
+ mikor ment a haverjaimmal hétről hétre vártuk az újabb részeket és előzeteseket!! nekem nagyon tettszett és nem értem hogy miért húzatok le. de kinek a pap kinek a papné
am kb most olvastam el minden kommentet mert a hosszúakba belenézegetem csak. De azzal hogy ki tudták volna húzni egyet értek és az a 2 év is fura volt de az ahogy meg lett csinálva szerintem jó volt. és ha nem teszik be a szerelmi szálat akkor csalódtam volna benne :D ja és még valami, a tündéres rész is jó volt szerintem igaz ,hogy a hugával való kapcsolata kicsit furi de ez is belefér!!!!
hisz ki ne szeretné a sziszkonos animéket :D:D
hisz a KisXSis is egy remek anime :D
"hisz a KisXSis is egy remek anime"
Hárem genren talán. Amúgy meg pocsék gyerekes fantáziálás.
Azt mondod, hogy nincsenek benne skillek, nem proffozik a játékosok fele stb. Na ezzel az a helyzet, hogy ez nem egy egyszerű MMORPG, ez egy "virtuális valóság". Sokkal valósabb az, hogy aki a fronton harcol, annak nincs ideje/energiája horgászni, kovácsolni, stb. Skillekről pedig megint annyit, hogy ez egy virtuális valóság, és nem action barról nyomogatod az abilityket, hanem te mozogsz és ütsz. Szerintem jobb is így, mert nem korlátolták le a játékot képességekre , aki akarta, kitűnhetett a többi játékos közül a saját stílusával ( pl. nincs "rota", nincs heal, nincs tank, stb. ) a legjobbak pedig egyedi képességeket kaptak ( Heathcliff szent kardja ( bár az kissé cheat volt, de akkor is ), Kirito DW-je ).
A szerelmi szálról: mivel az idő nagyon gyorsan telik ebben az animében ( részenként több hónap ), ezért a "előző részbe megölték a guildemet, aztán elmegyek a tó mellé nászútra" dologgal semmi gond nincsen, hiszen a barátai halála és az összeházasodás között kb. fél év, vagy akár több idő is eltelt. Rengeteg ideig voltak a játékban, és már kezdték megszokni, próbálták komfortosabbá tenni a környezetüket, ahogy tudták, elviselhetőbbé tenni a kényszerrabságukat.
Hirtelen személyiségváltozásnak meg az az oka, hogy 2 évig ugye egy halálos játékban volt és azért ez elég nagy lelki traumát okozhat ( annak ellenére, hogy a barátai nagyjából túl élték ), nem beszélve Asuna további kómájáról.
Összességében tényleg egy nagyon jó anime, bár én nem láttam sokat ( és szerintem kur*ára nincs értelme dicsekedni azzal, hogy én már 500+ animét néztem ), egyetlen hibája a rövidsége, és nem több.
Mivel lefáradtam és a tizenéves fanok zömét úgyse lehet meggyőzni, minden szart istenítenek, ezért csak annyit mondok: Abban az 5-6 sornyi mondatban amit írtál kb 3 tucat helyesírási hiba volt. De legalább értem hogy melyik korosztály hypolja a shounen szarokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!