Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az év "Legrosszabb animéje" a...

Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?

Figyelt kérdés

Na jó , talán ez kicsit túlzás .

Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .

Találtam neten 1 kritikát : [link]

Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .

Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .

Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .

Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .

Ti véleményetek ?

2012. dec. 25. 18:03
 81/111 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett ez az anime. Most, hogy ezt leirtam nem kell piszkálódni. Minden embernek van saját véleménye. Nekem is az a véleményem, hogy túl sokat akartak átadni a részekben. De azon kívűl nagyon is jó. A grafikával semmi bajom sincs. A karakterek jók, maga a történet is jó, csak egy kicsit túl tömör lett. Egy kicsit elhúzhatták volna a dolgokat. A szörnyeket is szidták hát kb a nyagytöbbség. Abba azért bele kellene gondolni, hogy egy játékba ragadtak. Mégegyszer egy JÁTÉKBA. Azt a játékot amit játszottak a fiatalabb korosztálymis játszotta. Ha egy kicsit jobban megfigyeljük pl az 1 vagy a 2. részt azért látunk néhány fiatal alakot. Nem tehetnek bele nagyon brutál szörnyeket, mivel maga a játek nem az. Fel kell fejleszteni a avatarunkat, és legyőzni a főellenséget. Ez a játék aki nézte az animet akkor nem a brutalitásról szól. Mégba játék környezete sem na jó van egy két hej ami kicsit furcsa de a legtöbb nem ilyen. De remélem meg lehet érteni amit mondani akarok. Ha valójában lenne egy ilyen játék akkor, ahol minden teljesen olyan, mint a valóság, ki nen csúnyán fogalmazva szarná össze magát, ha egy horrorfilmbeli hatalmas szörnnyel kellene szembeszállnija. Ha belegondolunk a játekba, a benne lévő szörnyek szerintem jók. Bele kell képzeli magunkat a karakterek helyzetébe, ha élőben látnád a szörnyeket, akkor ezek is elég félelmetesek lennének. Még egyszer leírom az egy JÁTÉK volt. Nem a halálra rémisztés volt maga a cél , azon kívül ugye, hogy benne ragadtak, és aki meghal az a valósagban is ettől most el kell tekinteni. Néhanyam attól is megrémültek.
2015. jún. 26. 09:48
 82/111 Lana Marana válasza:
Szerintem ez egy jó anime biztos van jobb láttam jobbat is de nem rossz ez se lehet ,hogy ti nem értitek de kedves anime ez.Én sírtam is néhány résznél. Megmagyarázatlan érzés volt amikor néztem mert felnyitja az ember szemét a két világ közti különbségre.Én tudom mert már 1 éve játszok egy olyan játékon ahol sok barát vesz körbe, de a valóságban ismert barátim eltűntek.már tudom ,hogy rájuk is szükségem lett volna ha a játékban lévőket nem ismerem meg.
2015. jún. 26. 19:41
 83/111 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy "a legroszabb" lett volna, legalábbis mostmár IMDB-n 8,1-et kapott, ami nem semmi.
2015. júl. 4. 16:57
 84/111 anonim válasza:
Szerettem a sorozatot bár annyira tényleg nem nagy cucc mint amennyire mások mondják. A főszálra szinte nem is koncentrál a történet vezetés inkább 2-3 részre oszló különálló részek.
2015. júl. 20. 01:29
 85/111 anonim válasza:
Na jó most már tényleg nem tudom, hogy mért kell mindig mindent szétszekálni. Ha nem tetszett ez van, akkor tartsd magadban és örülj nem. Nekem speciel nagyon bejött. Most kövezzetek meg vagy bármi de akkor is. Ez nem jó az nem jó amaz nem jó. Nem kell megnézni és akkor rögtön jobban örül a világ.
2015. aug. 7. 23:09
 86/111 anonim válasza:
Ha nem tetszik nem muszály nézni s kész s mivan,hogy ilyen az anime saját véleményen alapul az egész ha anyira nem tetszett csinálj magadnak egy olyan animét amilyent te szeretnél!!
2015. nov. 15. 15:19
 87/111 RiddellSpeed válasza:
Szerény véleményem szerint ha jobb animét csinálnál mint a SAO akkor durroghatnál :D De mivel nem csinálsz animéket sőt szerintem mangákat sem rajzolsz de még valószínű hogy regényeket történeteket sem írsz így be foghatnád a pici szádat :D
2015. nov. 15. 15:42
 88/111 Fiesta-chan ***** válasza:
Nekem tetszett :3 a grafika szerintem nagyon jóra sikeredett, a zene megvan telefonon (tehát az is bejött), és a sztori is megállta a mércét^^ (ez az én saját véleményen, senki nem tudja megváltoztatni! ) (16 vagyok, lány, és nem egy animét láttam már <.< tudom, ezekre az információkra senki se kíváncsi, csak gondoltam leírom, mert nem akarom hogy 11 évesnek tituláljanak^^ ) (ja, és előre bocsi, ha van benne helyesírási hiba...a telefon nem segít nekem T-T ) ezzel a hozzászólással nem akartam bunkóskodni, vagy lehordani mások véleményét! ><
2015. nov. 15. 17:08
 89/111 anonim válasza:
This is your brain, on drugs.
2015. nov. 16. 10:52
 90/111 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hogy melyik common tucat szart mondasz viszont "jó" animének. :D

22/L

2015. nov. 16. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!