Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az év "Legrosszabb animéje" a...

Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?

Figyelt kérdés

Na jó , talán ez kicsit túlzás .

Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .

Találtam neten 1 kritikát : [link]

Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .

Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .

Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .

Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .

Ti véleményetek ?

2012. dec. 25. 18:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
Ugyan már kifejtettem a véleményem a témával kapcsolatban, mégis úgy érzem vak vágányra kerültünk. A magam részéről én általánosságban elmondhatom, hogy egy animével szemben nincsenek nagyobb elvárásaim annál, mint amit az magával szemben állít. Ilyen téren viszont számomra folyamatos csalódások értek. A legnagyobb gond az, hogy túl sok mindent, túl gyorsan és teljes értékűen akartak belevinni az animébe, átmenetek és kidolgozás nélkül. Például az elején esetlen hősünk akinek hibájából a party wipeol, a guild master pedig ugyan túléli ,de a nemes egyszerűséggel leugratják egy hídról. Ugyan hősünk szívében ezt hatalmas szálkaként próbálják feltüntetni, de egy idő után semmi, teljesen eltűnik, semmi drámait nem visznek bele, volt egy közepes tragikus előtörténet amit nem írtak végig. Eztán kezdték erőltetni a szerelmi szálat, igazából itt nem volt gondom, több helyen tetszettek a gesztusok és megoldások viszont itt a történet megáll egy slice-of-life sagaval amihez erőltetnek egy "gyereket" meg egy két semmitmondó részt. A drámainak szánt történetcsavarral sem lenne semmi gond, engem zavart hogy már az arénás résznél egyértelműsítették ki is a hunyó, de igazából a végső fight seinenhez túl hosszú, shounenhez túl összecsapott volt. Mikor kikerültek ugye előjött a hugicás mellékszál, amiben csak az volt a zavaró ,hogy annak ellenére ,hogy halálosan szerelmes hősünkbe, mosolyogva engedi azt el. Tehát összességében kaptunk egy shounen, seinen, slice of life, ecchi animét, ami nem nélkülözi a hentai azon perverzióit mint a nagymellű csajok a lolik az incest az NTR ezek után én bátran állítom és tartom magam a véleményemhez, miszerint a sao nem egy katasztrófa, nem egy rossz anime, egyszerűen csak túl sok dolog van benne, ami kevésbé sem működik annyira ,hogy az számomra a középkategóriánál többet nyújtson. A motívumok felét már ellőtték előttünk, nincs ezzel gond, nem kell mindennek forradalmian újnak lennie, de felesleges olyasmit állítani ami nem valódi. Nekem nincs azokkal bajom akiknek tetszik a sao, mivel nekem is tetszenek olyan animék amikről amúgy tudom ,hogy több sebből véreznek. Én csak azt mondom, hogy azért mert valami tetszik, nem kell többnek látni amilyen. Az pedig jogos, hogy könnyebb egy animét ócsárolni mint dícsérni, de én személy szerint pontosan meg tudom mondani melyik animében mi tetszik, ugyanúgy a saoban mint mondjuk az evangelionban.
2013. jún. 19. 22:54
 32/111 A kérdező kommentje:

De te miről beszélsz ? Alap story tényleg elég jó lett de egyátalán nem szakadt el a sablontól . Meg volt a végletekig lebutított főszereplő , aki alig mutatott valami kis személyiség fejlődést .. Tele volt logikai failokkal ... (ha ár nem maradt kérdés) , akkor mond már meg hogy vitték ki a gyereket a házból anélkül hogy lekapcsolták volna a hálózatról ... vagy 2 és fél év mozdulatlanság után hogy a jó életbe pattant fel és tudott járni ?

Jah és ha már semmi kérdés nem maradt .. 14.rész , csávó meghalt , de ÉL B+ HOOGY ? Miért ? Ennyit arról a nagy halálos játékról ...

Történetvezetésen pl gondolkodtál barátom ? Mi is volt ? Volt 1 történet , haladt volna előre , de nem tette mert random 1-2részes tök értelmetlen dolgokkal vették el az időt .

A második feléről meg No comment ... bleach fajta "mentsük meg a hercegnőt" sablon bejött , ha külön kéne szednem első fele ért jóindulattal egy 4 pontot , de a második fele egy rakás f*s volt . Semmi eredetiség , Semmi a játékról , Karakterek továbbra is nullák .

Akkor Klisészámláló ha már így elkeztük :

1 Idióta jellemtelen főhős

2 Moe karakterek ? Hát hogyne , mert ugye moe kislánykák szoktak mmo-zni.

3 Fail hegyek ? pipa .

4 kishúg klisé ? Pipa.

5 kishúg szerelmes lessz a "testvérébe" ? -.- naná , Pipa.

Persze .. próbált elszakadni , ahhozképest hogy egy komolyabb seinenek indult , egy szappanoperás shounen fight lett belőle ..

2013. jún. 19. 23:00
 33/111 Dibukk válasza:
Szerintem nincs jó anime mindnél mikor néztem próbáltam kitalálni mi lesz a vége de nagyon ritkán találkoztam olyan animével aminek olyan vége lett volna amit elvártam és talán az egyetlen olyan az SAO úgy hogy szerintem 7.5pontot a 10-ből megéredemel.
2013. jún. 23. 01:28
 34/111 A kérdező kommentje:

Hát ha te ezt nevezed jó végnek .. xd

Nekem bőven megért 2/10et (1/10 csak azért nem lett mert jó volt az alapja :) )

2013. jún. 23. 09:50
 35/111 necro válasza:

látom nagy hobbid a kritizálás :/

szerintem egész jó anime lett egyetlen baja hogy rövid,hülyeség azt mondanod nekem hogy nem láttam még jó animét elég sokat néztem már és nem egyet tudok mondani ami elég nagy hülyeség lett és még a jó animék-nek is van siralmas időszaka a narutónak rengeteg filler évada lett amik szörnyen unalmasak a manga meg rohan előre és évtizedekre van az animétől

szerintem van története és az tökéletesen átlátható semmi zavaros nincs benne, a harcok is egész jók,a főellenségek között voltak gyengék és erősek is,a romantikáról meg annyi a véleményem hogy van aki szereti van aki nem ennyi ha nem tetszik nem kell nézni és nem kell mások kedvét elvenni tőle az intenzív lehordással

2013. júl. 2. 02:15
 36/111 A kérdező kommentje:
Nos , ha narutó féle tömeg sablon animéket nézel akkor úgy mrgétem hogy tetszik .. azoknál minden jobb . Bár ez sem volt sokban különb..
2013. júl. 2. 02:30
 37/111 necro válasza:

a narutót csak azért hoztam fel mert hosszú és sokan ismerik

de pl a fairy tail már ezerszer jobb

2013. júl. 2. 02:34
 38/111 necro válasza:
bár nem is tartozik a narutó a kedvenceim közé
2013. júl. 2. 02:35
 39/111 necro válasza:

habár már az egésznek az elején van a probléma ha pont az ilyen animéket nem szereted

például ha valaki a középkori stílusú fantasy filmeket szereti és a modern sci fi filmeket nem akkor nem fog star wars-t nézni hanem inkább mit tudom én a hős legendáját

ebben az esetben felesleges erről vitázni akkor úgy ahogy van időpocsékolás ez a vita

2013. júl. 2. 02:48
 40/111 Sveacer ***** válasza:

Az alaptörténet jó csak hamar lett vége az SAO-nak meg túl

nyálas lett

2013. júl. 19. 14:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!