Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?
Na jó , talán ez kicsit túlzás .
Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .
Találtam neten 1 kritikát : [link]
Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .
Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .
Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .
Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .
Ti véleményetek ?
De te miről beszélsz ? Alap story tényleg elég jó lett de egyátalán nem szakadt el a sablontól . Meg volt a végletekig lebutított főszereplő , aki alig mutatott valami kis személyiség fejlődést .. Tele volt logikai failokkal ... (ha ár nem maradt kérdés) , akkor mond már meg hogy vitték ki a gyereket a házból anélkül hogy lekapcsolták volna a hálózatról ... vagy 2 és fél év mozdulatlanság után hogy a jó életbe pattant fel és tudott járni ?
Jah és ha már semmi kérdés nem maradt .. 14.rész , csávó meghalt , de ÉL B+ HOOGY ? Miért ? Ennyit arról a nagy halálos játékról ...
Történetvezetésen pl gondolkodtál barátom ? Mi is volt ? Volt 1 történet , haladt volna előre , de nem tette mert random 1-2részes tök értelmetlen dolgokkal vették el az időt .
A második feléről meg No comment ... bleach fajta "mentsük meg a hercegnőt" sablon bejött , ha külön kéne szednem első fele ért jóindulattal egy 4 pontot , de a második fele egy rakás f*s volt . Semmi eredetiség , Semmi a játékról , Karakterek továbbra is nullák .
Akkor Klisészámláló ha már így elkeztük :
1 Idióta jellemtelen főhős
2 Moe karakterek ? Hát hogyne , mert ugye moe kislánykák szoktak mmo-zni.
3 Fail hegyek ? pipa .
4 kishúg klisé ? Pipa.
5 kishúg szerelmes lessz a "testvérébe" ? -.- naná , Pipa.
Persze .. próbált elszakadni , ahhozképest hogy egy komolyabb seinenek indult , egy szappanoperás shounen fight lett belőle ..
Hát ha te ezt nevezed jó végnek .. xd
Nekem bőven megért 2/10et (1/10 csak azért nem lett mert jó volt az alapja :) )
látom nagy hobbid a kritizálás :/
szerintem egész jó anime lett egyetlen baja hogy rövid,hülyeség azt mondanod nekem hogy nem láttam még jó animét elég sokat néztem már és nem egyet tudok mondani ami elég nagy hülyeség lett és még a jó animék-nek is van siralmas időszaka a narutónak rengeteg filler évada lett amik szörnyen unalmasak a manga meg rohan előre és évtizedekre van az animétől
szerintem van története és az tökéletesen átlátható semmi zavaros nincs benne, a harcok is egész jók,a főellenségek között voltak gyengék és erősek is,a romantikáról meg annyi a véleményem hogy van aki szereti van aki nem ennyi ha nem tetszik nem kell nézni és nem kell mások kedvét elvenni tőle az intenzív lehordással
a narutót csak azért hoztam fel mert hosszú és sokan ismerik
de pl a fairy tail már ezerszer jobb
habár már az egésznek az elején van a probléma ha pont az ilyen animéket nem szereted
például ha valaki a középkori stílusú fantasy filmeket szereti és a modern sci fi filmeket nem akkor nem fog star wars-t nézni hanem inkább mit tudom én a hős legendáját
ebben az esetben felesleges erről vitázni akkor úgy ahogy van időpocsékolás ez a vita
Az alaptörténet jó csak hamar lett vége az SAO-nak meg túl
nyálas lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!