Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az év "Legrosszabb animéje" a...

Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?

Figyelt kérdés

Na jó , talán ez kicsit túlzás .

Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .

Találtam neten 1 kritikát : [link]

Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .

Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .

Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .

Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .

Ti véleményetek ?

2012. dec. 25. 18:03
 71/111 anonim válasza:
84%
Mindenki aki lehúzza vagy egy rossz szót ejt róla elmehet a NAGY BÜDÖS PICSÁBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A világ egyik legjobb animéje volt!!!
2014. júl. 8. 09:44
 72/111 anonim ***** válasza:
100%

Én azon vagyok meglepődve, hogy itt most mennyien leírják ezt az animét. Hosszú idő után ez volt a legjobb megnézett animém. Alig találtam olyan animét, amit egyáltalán meg akartam volna nézni. Hát ez pedig olyan volt!

Az első sorozat "2. évadja" valóban "érdekesen" alakult, de számomra átadta a komplett történetet. Azzal pedig nem értek egyet, hogy el kellett volna húzni 80-90 részesre, mert pont akkor nem lenne ilyen sikeres. Mindig is a rövid animék az igényesebbek. Ráadásul a nagy sikerének köszönhető az, hogy most második sorozat készül belőle. Előreláthatóan a második sorozat is "2 évados" lesz.

25/F

2014. júl. 20. 15:24
 73/111 anonim ***** válasza:

Előző! A sword art online és az alfheim online-os részek egy évadban voltak. Ami most fut az a második évad :)

Ami meg egyenlőre nagyon jónak ígérkezik :D

2014. júl. 20. 15:34
 74/111 anonim ***** válasza:
Ami most fut, az már második sorozat. Évadokat eredeti jelentésükben nem igazán gyártanak a japánok, illetve ez inkább egy nyugati kifejezés. S ezt az egészet a rajongók többsége képes megkeverni. Egyébként mivel az első sorozat két elkülönülő történetszálból áll, ezért neveztem idézőjelesen évadokat. Hangsúlyozom, hogy idézőjelesen. :-) Bár a végére komplett történetté válik, de nekem évados feeling-em van tőle. ^___^ Egyébként máshol is úgy olvastam már, hogy az első sorozat kedv szerint 2 szezonként elkönyvelhető.
2014. júl. 20. 17:59
 75/111 anonim válasza:

Én legrosszabbnak közel se nevezném, legelcseszettebbnek se, de való igaz jó pár dolgot javíthattak volna benne jóval több rész meg alap, de költségvetés, meg manapság 12-24 rész 1 anime. Oda kéne tennünk magunkat rajongók, hogy több részben kérjük és a hibákat is megmondani nekik, akkor szinte tuti jobb lenne inden értelemben és lenne vagy 200 rész+ is akár minden mmorpg áthuzással 1üt sao alo ggo ...

én 7-8/10 et adnék neki

De ez személyes vélemény: én 1 animét azért nézek, mert tetszik, azzal nem törődöm, hogy a stílusa milyen ha bejön. Amikor már végignéztem, vagy jó sok részből van akkor elgondolkodom, hogy milyennek is kéne lennie, de amig tetszik teszek rá 80%osan :) a maradék 20% azért mert lasabb rész van úgymond akkor közbe ráérek ezen rágódni :)

Lényeg a lényeg, hogy remélem sok évadja lesz csak jobbak legyenek és mi rajongók tegyünk érte

2014. júl. 30. 18:39
 76/111 anonim válasza:
ESziasztok én 2013-ban néztem meg először és nekem tetszett rengeteg animét láttam ,de ez volt a kedvencem szerintem azért romlott a története és a minősége /amit én személy szerint nem vettem észre/mert egyre kevesebb nézője lett és szerintem a szerkesztők azt gondolták , hogy legyen kész és ennyi. A másik ha 50/60 részesre elnyújtották volna , mint a Bleach-er a kemény 365 részével kinek lenne kedve végignézni? Szóval akinek nem tetszik az ne nézze mert elveszik azoknak a kedvét akik reményt fűznek hozzá. Kitti
2014. aug. 2. 12:43
 77/111 leander20 ***** válasza:
mar nem birtam olvasni amiket irtok,egyik kedvenc animem en utalom a szerelmes animeket de szerintem itt pont hogy eltalaltak es meg aranyos is volt,a latvany szerntem szep lett,a mellek szotrik kellon jok vagy ep szomoruak voltak(amit imadok) a fo szal szerintem egyedi volt NA ES MOST KOVEZETEK ME utalom a narutot es az ehez hasolokat UNALMAS MESEK de ez csak az en velemenye (bocsi nincs ekezet,es sietem) raadasul ez egy 2 eves kerdes de ezt muszaj volt ><
2014. szept. 7. 12:34
 78/111 anonim ***** válasza:
Nekem 10/9,egyébként nincs igazad legalább száz animet láttam,és tetszett,de szerintem ezaz anime azoknak szólt akik sokat játszottak mmorpg-kel mások talán nemis értik milyen izgalmas,persze az utolsó pár rész csak olyanvolt mintha azt mondanánkaz írónak muszáj folytatni találj ki valamit.. :D
2014. szept. 25. 14:37
 79/111 kannos121 válasza:
Lehet hogy az év legrosszabb animéje,DE nemrég hallotam róla h az első évadért az év animéjének tüntették fel vagy legalábbis jelölt volt szóval ez igy mégse hangzik rosszul 2012év animéje díj/jelölést ért el
2014. dec. 4. 17:34
 80/111 anonim válasza:
őszintén ? Én 13 éves vagyok, még egy ecchi animét sem néztem és mégis tetszik a SAO. Ha kíváncsik lenétek nekem csak az a bajom vele hogy nem olyan hosszú se az I., se a II. évad.Szóval szerintem jó aki szerint meg nem annak meg, a mamámat idézve "Az anyja p*csáját!".
2015. máj. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!