Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?
Na jó , talán ez kicsit túlzás .
Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .
Találtam neten 1 kritikát : [link]
Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .
Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .
Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .
Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .
Ti véleményetek ?
Én azon vagyok meglepődve, hogy itt most mennyien leírják ezt az animét. Hosszú idő után ez volt a legjobb megnézett animém. Alig találtam olyan animét, amit egyáltalán meg akartam volna nézni. Hát ez pedig olyan volt!
Az első sorozat "2. évadja" valóban "érdekesen" alakult, de számomra átadta a komplett történetet. Azzal pedig nem értek egyet, hogy el kellett volna húzni 80-90 részesre, mert pont akkor nem lenne ilyen sikeres. Mindig is a rövid animék az igényesebbek. Ráadásul a nagy sikerének köszönhető az, hogy most második sorozat készül belőle. Előreláthatóan a második sorozat is "2 évados" lesz.
25/F
Előző! A sword art online és az alfheim online-os részek egy évadban voltak. Ami most fut az a második évad :)
Ami meg egyenlőre nagyon jónak ígérkezik :D
Én legrosszabbnak közel se nevezném, legelcseszettebbnek se, de való igaz jó pár dolgot javíthattak volna benne jóval több rész meg alap, de költségvetés, meg manapság 12-24 rész 1 anime. Oda kéne tennünk magunkat rajongók, hogy több részben kérjük és a hibákat is megmondani nekik, akkor szinte tuti jobb lenne inden értelemben és lenne vagy 200 rész+ is akár minden mmorpg áthuzással 1üt sao alo ggo ...
én 7-8/10 et adnék neki
De ez személyes vélemény: én 1 animét azért nézek, mert tetszik, azzal nem törődöm, hogy a stílusa milyen ha bejön. Amikor már végignéztem, vagy jó sok részből van akkor elgondolkodom, hogy milyennek is kéne lennie, de amig tetszik teszek rá 80%osan :) a maradék 20% azért mert lasabb rész van úgymond akkor közbe ráérek ezen rágódni :)
Lényeg a lényeg, hogy remélem sok évadja lesz csak jobbak legyenek és mi rajongók tegyünk érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!