Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?
Na jó , talán ez kicsit túlzás .
Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .
Találtam neten 1 kritikát : [link]
Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .
Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .
Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .
Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .
Ti véleményetek ?
Hát, én már körülbelűl 100 animét végignéztem, de nekem még mindíg jó a Sword Art Online.
Oké, azért a 2. évadot kicsit elcseszték, de azért az is jó.
Az én véleményem az, hogy nagyon jó lett. Ha valaki azt mondja nem láttam még jó animét, akkor ott van Fairy Tail One punch man Konosuba(röviden). Én szinte minden típusu animét megnézek ha van hozzá kedvem. A SAO pedig egy olyan amit nem lehet csak úgy osztályozni. Az eleje depressziós például, de végén pedig nagyon megható jelenetek is voltak.
Az értelmetlen romantika azért kell, hogy a néző szemébe is elméjüjjön a illető pár kapcsolata, így a későbbiekben hatás ketlőbb mikor szétvállnak együtt küzdenek. Amúgy meg ez egy virtuális világ. Ahogy láttam össze lehet de nehezen a mai MMORPG-kel. Pl.: a WOW vagy AION nektek hasonlít erre, de azért benne lenni egészen más. Aki a hozzád hasonlót mond kedves kérdező, az igencsak földhöz ragadt. Ez az anime nemcsak a játék lehetőségeit dolgozza fel, de még azon kívül is. Tetszett a feszültség, a dráma, az akció minden ebbe az animébe.
Nem akarok senkit leszólni, de lehet, hogy ezt jóval idősebb korosztálynak kéne megnézni, de ők meg nem igazán tudják beleélni magukat. Szerintem ezért nem olyan népszerű.
Ja és indán az utolsó részig stabil 45-50 ezer megtekintő és jó pár pozitív hozzá szóló volt, ami nekem megteszi. Egyesek esélyt se adnak ennek az animénak, mert az eleje nem szívderítően boldog.
Szóval szerintem király volt. Várom az ellenérveket.
Valójában két komplex sorozatról beszélhetünk és a történetek felbontásával beszélhetünk 2-2 évadról a sorozatokon belül. Tehát I/1-2. évad és II/1-2. évad.
Én csak az első főellenség érveit tartom összecsapottnak és számomra igazából pont utána - az SAO-ból kilépve - szedte össze magát a sorozat. A második főellenség és a tündérvilág is jól kidolgozottá vált. Tehát csak az I/1-es évadról lehet azt mondani, hogy nem használták ki rendesen. A második sorozatot igazából nem láttam, de tervben van.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!