Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .
Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .
Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .
Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .
Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .
Nem is tudom, wikin utána kellett volna nézni az animének és a történetének is már a "nemtom miért megy oda Csák noriszt jáccik a gyerek" rész miatt.. Arról Kirito nem tudott hogy a SAO halálos is lehet, ALO-ba kb. belekényszerült, a GGO-ba pedig nyomozásból fog belemenni.. És lesz 4. is, ahol egy olyan játékhoz hívják fejlesztőnek ahol sokkal gyorsabban telik az idő, és ezt gyakran nevezik az "Accel World prototípusának".. Elnézést ha spoilerkedtem vagy flameltem vagy fikáztam, nem ez volt a célom. Csak elmondani hogy miért ment vissza ezekbe az MMO-kba.
2013. ápr. 2. 22:08
22/111 A kérdező kommentje:
De most tök lényegtelen miért .. Ahol 4000ember meghalt vagy hány ezer , nem megy vissza semmi áron egy elmebeteg sem ...
2013. ápr. 2. 22:20
23/111 anonim válasza:
Nekem a SOA nagyon bejött ezért a letolásokkal nem értek egyett. Igaz itt ott van benne elég nagy failok, de nekem bejött.
2013. ápr. 21. 21:29
24/111 A kérdező kommentje:
Kezdő animéseknek általában bejött , egy giccses és rossz shounen fight volt (bár seinennek van kiírva , de annak gyér volt).
2013. ápr. 21. 22:09
25/111 Tamás Urbán válasza:
az SAO egy jo ANIME az eleje a legjobb akárki akár mit mond de ami igaz hogy a2 évad a tündéres az gyengének sikerült
2013. máj. 8. 16:24
26/111 A kérdező kommentje:
Tamás , a mondatod második felével megcáfoltad az elsőt :xD
2013. máj. 8. 16:49
27/111 anonim válasza:
Az 1. részig nagyon jó volt! Utána le a lejtőn!
2013. máj. 14. 18:40
28/111 anonim válasza:
Sok animét néztem már meg(különböző témákban-hozzátenném) és amikor a SAO kijött előtte is jó pár olyat láttam aminek a nézőközönség 90%-ban 10/10-et adott beleértve én is. Mégis nem tudom egyszerűen, hogy legtöbben miért szólják le, főleg, hogy 3/4 részük még életében nem játszott egy játékkal sem, vagy csak szimplán nem tudott velük játszani és egy teljesen hozzá nem értő egyén képes erről írni, mintha Ő teljességgel jobbat tudott volna kitalálni. Persze, mindent lehet kritikával szórni bőségesen, de aki nem ért hozzá inkább ne szóljon bele. : ) A fele azoknak akik leszólják csak azért ócsárolják mert mindenhol ezt olvassák és elhitetik magukkal, hogy 'Ez tényleg mekkora szar'. Messze nem olyan rossz, hogy 10 pontból 7 pontnál kevesebbet kapjon... :) Eléggé szűk látókörűek vagytok és nem nézhettetek valamennyire egymástól eltérő animéket ha nektek a SAO az ami rossz.. :) Egyszerűen csak újítottak egy kicsit a készítők és nem a szokásos hétköznapi iskolai életet, angyal-démon harcot vagy éppen a történet közepére bedobott romantikus sztorit engedtek ki a kezük közül.
2013. jún. 19. 20:20
29/111 A kérdező kommentje:
Újítottak ? Mit ? Ugyan olyan gyenge és sablonos volt mint a naruto meg a bleach . Az alapstoryn kívül semmiben nem volt egyedi .
De egyet mondj már meg nekem , ha annyira jó volt , mond el hogy miért , fél év óta senki nem tudott egy értelmes indokot sem adni . És miért ? Mert minden tekintetben hatalmas bukás volt .
2013. jún. 19. 21:14
30/111 anonim válasza:
Tudnál más animére indokot adni, hogy miért volt jó? Azt könnyebb lenne összeszedni MINDEGYIKRŐL, hogy miért rossz. :) Egyébként mint írtam, elszakadtak végre a sablontól ami minden 2. animében benne van. Grafikailag összehoztak egy középszintet ami valljuk be még a mostaniakban se található nagyon meg. Sosem tartottak semmit lényegesebbnek a fő célnál csak mikor már az teljesült(ez esetben 'kijátszották' a játékot). Utána lett a másik részlete az egész történetnek amikor is mindenki megnyugodhatott, hogy biztos mind a ketten kikerültek de kiderült, hogy mégsem. Így maximum azért szólták le többen a második felét a történetnek mert jobban hajlott a romantika felé, mivel már a lány volt a cél. Végre valami anime ami két részben futott és nem a megrögzöttség. Utólag váltottak egy teljesen új világra is ami nem kicsit különbözött az előzőtől. Közben még a valóságból is mutattak részleteket úgy, hogy SEMMI -ismétlem- SEMMI kérdést nem hagyott maga után, hogy 'mit?' 'miért?' 'hogyan?' ami szintén a legtöbb animében megmarad.. : ) Gondolom azt várták sokan, hogy majd egy jó kis vérengző, szadizó, 'Mindenkit leölök mert én vagyok a játék királya!' kreálmány lesz de látva, hogy akadt benne egy szerelmi szál főleg, hogy a második fele teljesen arról szól lényegében és nem azt kapták amit vártak akkor csalódtak és az már annyira nagyon rossz. Először jobban meg kéne néznie mindenkinek, hogy miről szól egy anime semmint mindent beleképzelni ami normál esetben(ha akár csak belenéztek az openingbe) meg sem fordul a fejetekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!