Az év "Legrosszabb animéje" a Sword Art Online?
Na jó , talán ez kicsit túlzás .
Viszont az tény hogy maximum közepes lett , mert bárhogy a 10éves fanok itt is be fognak nekem ezért szólogatni , ez nem a 8/10es szint , demég a 6/10es sem .
Találtam neten 1 kritikát : [link]
Ricz írta (fogalmam sincs hogy ki) , de szerintem nagyonjól kifejtette hogy mekkora orbitális hibák voltak az egészben .
Story konkrétan nem volt . Harc is gyenge . Főellenségek még viccnek is gyengék voltak . Az egész lényegében egy jól kezdődő fantasy volt telerakta fanservicevel meg értelmetlen romantikázással .
Szerintem csak olyanoknak tetszett ez akik jó animéket még nemláttak , vagy csak ecchin éltek .
Veterán otakuként és mmorpg-sként nagyon szúrta a szemem .
Ti véleményetek ?
A kérdésekből viták keletkeznek úgyhogy necro bocs
A nagyonjól egybe nem csak azt jelenti hogy nem tud helyesen írni lehet az is hogy SEMMI KEDVE MEGNYOMNI A SZÖKÖZT
komolyan mondom olyan mintha a falnak írnánk
le egyszerűsítem nem minden ember ugyan olyan van akinek tetszik van aki imádja van akinek nem tetszik van aki végig se nézné mert annyira nem tetszik neki
ez olyan mintha egy anime fan emberrel akarnál végig nézetni egy pl: háborús filmet
le fogja szarozni de lehet valaki meg imádja ez totálisan ízlés függő dolog
neked pl kérdező ez nem tetszik van akinek meg igen van aki ugyan így gondolja van aki nem így gondolja de nem kell mások ízlését minősíteni nincs rossz olyan hogy rossz anime egyszerűen csak neked nem ez tetszik ilyen egyszerű
egyébként ahoz képest hogy ott azt állítják hogy ez az év leg rosszabb animéje lehet az animeaddicts oldalon abszolút nem ezt írják és elég sok embernek a kedvenc animéje lett és nekik pedig elég más más ízlésük van animékkel kapcsolatban habár azt is hozzá kell tegyem ha tényleg olyan sok animét láttál már akkor ezt az oldalt valószínű hogy ismered
hozzá kell tegyem hogy már a kérdésedben is elég sok embernek beszóltál pl a 10 éves fanoknak és kompletten azoknak akiknek tetszett
és ha már a 10 éves fanoknak előre beszóltál légy oly szíves és írd már le hány éves vagy ha már annyira dicsekedsz azzal hogy te már veterán vagy ebben abban
de akkor kezdeményezek én, én 18 éves vagyok és már nagyon régóta nézek animéket játszottam elég sok mmorpg-vel (bár nem tartozik a kedvenceim közé) én inkább stratégiai párti vagyok
akkor ha kérhetlek oszd már végre meg velünk életkorod
én teljesen őszintén leírtam nem hazudtam
Látom, már régóta megy itt a vita. Elolvastam a válaszokat az elejétől a végéig, csak hogy képben legyek, és tudjak azért valamit mások nézőpontjáról. :3 Nos, kedves kérdező, mivel az eredeti kérdésed a véleményünk volt, nem térnék el a tárgytól, és egy egyszerű mondatban leszögezném a további mondandóm lényegét; nekem tetszett. Természetesen elfogadom, és nem kötök bele abba, hogy neked nem épp a kedvenceid közé került, illetve nem foglak emiatt a pokolba kívánni, elvégre kérem szépen, az emberiség határait tartsuk be. ^^
Mivel nem nagyon játszottam még mmo-val és mmorpg-vel, így az erre vonatkozó részekre, illetve furcsa szavakra (igen, lány vagyok, és konkrétan halvány lövésem sincs, hogy némely válaszokban melyik szó mit jelentett. xD) nem tudok reagálni. ._. Csak annyit tudok mondani, hogy mint ahogy már előttem többen is említették, az alaptörténet jó, a grafika sem épp utolsó, természetesen némely helyeken lehetne jobb is, és az előttem szólókkal ellentétben egy-két évente néhány animébe tök jó felfrissülést jelent, ha több kategória is keveredik. Mondjuk egy akció dús animébe nem konkrétan rossz ötlet belekeverni egy kis szerelmet is, ha az jól van kidolgozva. Persze most lehet jönni azzal, hogy lány vagyok, és a többi, de én nem épp az az éjjel-nappal JUJJ DE IMÁDLAK AHHHW kategória vagyok. Szóval, érted na. ><" Beismerem, a Yuival való apu-anyu húzás baklövés volt, ennek ellenére néhány rész elég drámaira sikeredett, ami még az én kőszívemet is megríkatta. :D
Éééés itt most kitérek arra a részbe, ahol Kirito legyőzte Akihikot. Ha jól emlékszem, belekötöttél abba, hogy visszatért a halálból. Természetesen, ez tök logikátlan, de ha belegondolsz, mégis az, mivel alapból az is full hülyeség, hogy egy játékban ragadj. Azt ugye nem lehet megtudni, hogy Kirito miért nem halt meg. Vagy Akihiko nem akarta megölni, vagy épp olyan erős akarattal rendelkezett, ami visszaverte az agya elleni támadást. Elvégre, egy fantasyról beszélünk.:) A második évad szerintem is kicsit gyatra lett, és a hugicás dolog kicsit nekem is bezavart, és szúrta a szemem, ettől függetlenül szerintem aranyos volt, hogy mindent megtett azért, hogy megmentse Asunát. c: És volt egy olyan megszólalás, hogy micsoda hülyeség elengedni akit szeretsz. Ez a mondat butaság volt első látásra, elvégre bizonyos helyzetekben nem tehetünk mást. ^^
A harcra is kitérve, szerintem nem volt rossz, igaz, néha kevés volt belőlük, de sokszor megmutatták Kirito erejét és akaratát. Nem hiszem, hogy túl gyenge harcok lettek volna, mivel, hozzuk példának a Heathcliff elleni párbaját, amikor Kirito még nem tudott a valódi kilétéről. Még szép, hogy Heathcliff barátunk konkrétan fittyet hányt a támadásokra, és lazán kivédte őket, mivel ő volt a játék irányítója. De a végén csak kiderült, hogy nem is olyan erős.
És ahj, nem tudom már így a végére normális mondatokba összefoglalni, amik most zajlanak a fejemben. ._. A lényeg, hogy ahogy több mondás is tartja, mint mondjuk "Ahány ház, annyi szokás." és "Ízlések és pofonok." tartják, minden ember különböző, és ez a csodálatos bennünk. Emiatt nem kellene konfliktusoknak lenniük. Ha minden ember hidegvérrel, nyugodtan elmondaná a véleményét, és kulturáltan megtudná beszélni a dolgokat, nem tartanánk most ott, hogy ez alatt a kérdés alatt 2012 vége óta sorakoznak az összetűzések. :) Remélem nem találtál semmi sértőt a válaszomban, nem szándékoztam senkinek sem "beszólni" és senkit sem kioktatni. ;-; A rossz szándék legkisebb szikrája sem volt a mondataimban. :)
Nem kell tullozni nem lett anyira rosz mint a kritikusunk irja igaz, hogy a vége fele nyálás de az elsö évad jól sikerült nekem személy szerint be jött igaz hogy nem foghatű ojan nagy stilü animék-hez mint a deadth note de attol szerintem egy 7-est megérdemel a 10-es skálán
más szoval izlések és pofonok :D
utoírat: bocs a helyes írás miatt német a billentyüm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!