Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
Ejjj te nő! Szedjed magad összefelé, mind egészségügyileg, mind fejben. :P :)
Társkeresőzni amúgy nem próbáltál?
A társkeresőre kitett fotók nagyon befolyásolják a tudatalattit.Óriási a kínálat és még az az ember is aki nem a megnyerő külsőre megy akaratlanul a szépekre kattint rá.
Aztán kiderül,hogy dohányzik vagy az ország másik felében lakik és máris alábbhagy a lelkesedés.
A kevésbé csinos jelöltek nem kapnak valódi esélyt az ismerkedésre mert háttérbe szorítják őket a szépek.Nem tudnak elvarázsolni senkit a személyiségükkel mert nem is kapnak rá esélyt.
Ez nem a szépek hibája,ők nyilván próbálják a legjobb első benyomást tenni.Ők sincsenek könnyű helyzetben,de legalább esély kapnak arra,hogy más oldalukat is megmutassák.
Az arctalan netes ismerkedésnél esélyt kap a személyiség és ha az átmegy a vizsgán akkor jöhet a külső,de addigra már talán nem lesz akkora jelentősége a kinézetnek.Képcsere lehet két nap vagy két hét után,de a lényeg,hogy nem a külső teszi az első benyomást.
Ez szomorú :( Mondjuk én nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy társkereőszzek meg annyira nem is foglalkoztat az egyedüllét, de ez durva :/
Hogy lehet akkor így még normálisan ismerkedni? :(
Én tudom, megfejtettem, kitaláltam! Én holnaptól felülök minden buszra ami az utamba kerül, egyszer hátha bejön, hátha csak úgy szembe jön velem életem/álmaim hercege vagy tudod mit? Inkább azt mondom álmaim és szívem hercegnője! :-D Hátha valaki reggel hajlandó lesz szóba állni velem másodjára.. :-D Eddig ez az egyetlen, amit nem próbáltam. Egyébként nem vagyok válogatós, inkább azt mondom, nehéz megérteni vagyis megfejteni. Olyan magamnak való vagyok. :-) De szerintem ez a válaszokból is kiderült. :-)
Ja és légy igen is bátor! Mert inkább tedd meg és bánd meg, minthogy azt bánd, hogy nem tetted! A lehetőség egyszer kopogtat és ha nem élsz vele, elúszik! Bár attól függ, hogy kivel szeretnél ismerkedni. Ha férfi, akkor küzdjön és hódítsa meg a szíved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!