Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
 291/346 anonim ***** válasza:
Az jóféle :) Szintén asszisztenskedem, csak a pénzügyi igazgató mellett + általános admin feladatokat is ellátok. Elég kemény, a munkaidő hossza maitt, kicsit aggódom, hogy lesz így magánéletem :(
2015. okt. 11. 21:45
 292/346 A kérdező kommentje:
Nálunk az ügyvezető asszisztense van ilyen 9 órába, plusz korábban bejön reggel, neki van ugyan párja, de hát.. eléggé nincs ideje szinte semmire. Ez az átka az ilyen fajta munkáknak, hogy itt sem tudod hagyni, van amit hazaviszel stb stb. Azért ezzel vigyázz! :)
2015. okt. 12. 08:29
 293/346 anonim ***** válasza:

Hazavinni hálisten nem tudom :D

De elképzelésem sincs, hogy lehet emellett összehozni egy stabil párkapcsolatot. Vagy pl. randizni, hétvégente örülök, ha kora délután előcsúszom a szobámból, az arcomon persze :D

Ötletem sincs, hogy lehet balanszba hozni a normális munkát, normális fizuval és emberi munkaiővel. Másik főnököm reggeltől estig bent van és családja van, nem tudom, hogy működnek így nála... dolgok...

2015. okt. 12. 22:04
 294/346 A kérdező kommentje:

Nekem sem szokásom haza hozni a melót, de sajnos tegnap is ez történt.. amit megtudok itthon csinálni, megcsinálom, addig sem unatkozok.. és közben:

"Hol van már? Madárlátta álompár,

Városokra távol hálom egy helyi bár.

Hegedűszó feledteti magányos világom,

Kövek sivatagában te vagy az én virágom.

Párnád kemény redőivé lett arcom ránca,

Hiányodban a Hold is csak kézzel festett tálca.

Ha szánsz rám ma holnap minden nap egy percet,

Maradok a hű híved, őrizem a szíved.

Utam ingoványos hosszú de nincs más célirány,

Pórnép között királynő ez a városszéli lány.

Utam ingoványos hosszú de nincs más célirány

Pórnép között királynő a falubéli lány."

Az én főnököm is olyan, bár kicsit később jön, mint mi 1-2 órával, de bent van estig.. neki is van 2 kisebb gyereke, felesége, szóval nem tudom, hogyan tudja összehangolni.. :)

Hát.. normális munka, normális fizuval és munkaidővel.. na ilyen nem létezik! :D

"Csodának látlak téged, azért hiányzol..."

És még MINDIG! :D Ki vagyok magamtól..

2015. okt. 13. 17:32
 295/346 A kérdező kommentje:
Jó bevésődött tényleg ez a lány, sokat jár a fejemben, főleg mikor pihenek és nem kötöm le magam, na akkor.. de nem tudok rá válaszolni, hogy miért. Van egy játék, ha nagyon unatkozom azzal játszom (Candy Crush Saga), most mondom megnézem, hátha történt vele valami azóta, ugyanakkor játszottunk tegnap este! :)
2015. okt. 13. 17:39
 296/346 A kérdező kommentje:
Ooookéé.. jelentem működik a telepátia!! Elkezdtem játszani.. Ő is! :)
2015. okt. 13. 19:03
 297/346 anonim ***** válasza:
100%
Ejjj, de nem akarod kiverni a fejedből :D
2015. okt. 14. 18:55
 298/346 A kérdező kommentje:
Próbáltam feladni, de nem megy, nem tudom hogyan kell! :D
2015. okt. 14. 19:28
 299/346 anonim ***** válasza:
Mert nem akarod feladni :P
2015. okt. 14. 23:09
 300/346 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, ez a lány folyamatosan játszik :-D Próbáltam összerakni egy napját, ha dolgozik, 4-kor végez, kb. egy jó 30, 45 perc míg hazaér, de 5 után folyamatosan játszik azzal a játékkal, amelyikkel én is szoktam néha. De ez durva, mert én nem játszom ennyit, pedig azért engem unalomban elég nehéz überelni.. :-D
2015. okt. 16. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!