Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
Sajnos semmi jó hírrel nem tudok szolgálni. :-( A héten nem láttam, sem korábban, sem az én buszomon, szóval lehet hogy már el is költöztek. Bár csak szerdáig voltam dolgozni, kényszer pihenő csütörtök, péntekre.. :-) Valamelyik éjszaka vele álmodtam, elég irreális volt.
Ezen mulatok mostanában.. :-D
Na és veled, mi a helyzet? :-)
Nagyon ciki lenne kierőszakolni még egy beszélgetést és tisztázni a dolgot,hogy legalább feloldódjon a feszültség köztetek és ne kelljen állandóan kerülni a másik tekintetét?
Szerintem megérezhette,hogy nem csak barátságból próbáltál közeledni hozzá és mivel ez neki nagyon nem pálya most nem tudja kezelni a helyzetet.
Először azért volt annyira barátságos mert azt gondolta jól jön egy új barátnő,de talán a facebook üzenetedet olvasva vagy a személyes beszélgetést átgondolva arra a következtetésre jutott,hogy te ennél többet is akarsz és ettől megijedt,összezavarodott.Sőt,ha esetleg komolyabb ellenérzései vannak az egyneműek szexuális kapcsolatát illetően akkor talán még ellenszenvet is érez irántad emiatt.
Egyszer randiztam egy lánnyal aki tök normális volt,nagyon jól ment minden és komoly terveim voltak vele,de valahogy szóba kerültek a melegek és elképedtem amikor elkezdte mondani,hogy ezek a rohadt bu-zik így meg úgy.Ettől teljesen kiábrándultam belőle,korábban semmi jelét nem mutatta szélsőséges viselkedésnek,de ez a téma előhozta belőle az állatot és természetesnek vette volna,hogy én egyetértsek vele.Nem tudom miért volt ez az érzékeny pontja,talán valami gyerekkori trauma érhette,de nem is ez a lényeg hanem,hogy vannak akik így viszonyulnak ehhez a témához.
Ááá hát figyelj igazság szerint ha valaki rám néz és kitalálja mit szeretnék, mi a szándékom, kezet csókolok neki. Ennyire nem vagyok kiismerhető. :) Meg hát odamentem hozzá, hogy Szia, megkaptad az üzimet Facen? (Egyébként nem olvasta el..) És mondta, hogy nem, de azt látta, hogy bejelöltem, de nem tudott hova tenni, így függőben hagyta. Aztán jött is a busz, felszálltunk, pont volt két páros hely, leültünk és mondtam neki, hogy ne haragudjon, ha letámadtam vagy ilyenek, nem volt szándékomban, csak szimpatikusnak tartom és mivel reggelente egy buszon utazunk, szívesen váltanék vele pár szót. Erre mondta, hogy ne haragudjak, de reggelente kómás, azt sem tudja hol van, de arra emlékszik, hogy egy párszor ültünk már egymás mellett és látta mit olvasok, milyen jó könyv stb. Aztán ment tovább a beszélgetés, kérdezte, hol lakom, meg hogy pesti vagyok-e, de persze nem és mondta, hogy sejtette, mert a pestiek nem ilyen nyitottak, közvetlenek, mint amilyen vagyok. Erre mondtam, hogy igen, nagyon nehezen lehet új barátokat találni. Aztán mesélte hol dolgozik, mit tanul, sőt még kérdezte is, hogy mikor szoktam én végezni, mit csinálok stb. Aztán kérdezte, hogy van-e barátom, mondtam hogy nincs, várom az igazit, erre mondta, hogy Ő is, de lehet rossz taktika. Utána ahol születtem városról beszélgettünk, milyen jó az állatkert, aztán mesélt arról, hol, milyen helyeken élt korábban, meg hogy kivel lakik stb. Szóval ilyen tök általános témákról beszélgettünk és esküszöm, nem szívecske volt a pupillám helyén, szóval nem érthette félre.. annyira. :D
Viszont ami ma történt..félelmetes. Ugye én egy ilyen acélszerkezeteket, alkatrészeket gyártó cégnél vagyok asszisztens, Ő egy szállítmányozó, fuvarozó cégnél van, mint ügyfélszolgálatos, fuvarszervező. Na szóval ma mikor megláttam a fuvaros autón a cégük logóját, akkorát nevettem. Pont az a cég. Milyen furcsa véletlen. Pedig én imádkoztam az angyalokhoz, tündérekhez, manókhoz, koboldokhoz, unikornisokhoz, minden létező természetfeletti erőhöz, gyertyát is gyújtottam, hogy ne sodorják többé az utamba, de hát visszafelé sült el a dolog gy látszik. Nem ez a legfurább. :) Valami gond volt az áruval, amit a kolleganőm intézett, addig szóba elegyedtem a futárral és kérdeztem tőle, hogy ismeri-e XY-t, erre Ő: XY-t?? Nanáá, hogyne. Egy tündér csaj, de olyan csendes és magának való. Kérdezte én honnan ismerem, áá mondom ez hétpecsétes titok. Mondtam neki, hogy ha visszamegy, legyen olyan kedves és mondja meg neki, hogy legyen szép napja. Erre azt mondta, valamit valamiért, kérdeztem mit szeretne, hát a számomat. Mondtam neki a számom a 6-os (busz).. De közbevágott a kolleganőm és mondta neki, hogy nyugodtan hívja a cégest, majd Ő átkapcsol neki engem, szavát adja.. a nevem kérdezte, de nem árultam el. :) De jól le is cseszett a kollegina, hogy nem hiszi el, hogy még mindig ezután a lány után rohangálok, holott már nem csak a cégnél, de külsős emberek is állnak libasorba a kegyeimért, Ő osztja a sorszámot.. :D Ő az egyetlen bent, akinek elmeséltem, vagyunk olyan jó bizalmi kapcsolatban. :)
Szóval ha nem is teszek semmit, mindig vannak ilyen apró jelek, mint pl. a mai kis történet.
Viszont a randidra visszatérve, tehát akkor te sem osztottad meg vele, hogy mik a szándékaid? Egyébként igen vannak ilyen emberek, de én nem is tudom hova tenni Őket, hisz szerintem nem tehet arról az ember, ha egy olyan személybe habarodik bele, aki épp azonos nemű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!