Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/346 A kérdező kommentje:

Ez már kínzás. Védekezésre képtelen személlyel szembeni lelki sértés! Ügyvédet akarok!

Egyébként legalább egy Szia!-t hozzám vághatott volna, az is emberibb, mint a levegőnek nézés. Hát én nem lennék erre képes, akármennyire nem szimpatikus valaki, levegőnek nem nézném, hisz nem bántottam meg.

Na de rakjuk össze a képet. Tehát akkor gondolom eddig sem volt másképp, tehát simán észrevett, csak számára más színben játszom, láthatatlan vagyok. Kérdem én: nem egyszerűbb azt mondani, hogy ne haragudj de tényleg nem szeretnék barátkozni vagy valami? Nem egyenesebb, őszintébb? De lehet, hogy én vagyok a hülye. Vagy ez a divat manapság? :-D

2015. szept. 22. 08:35
 212/346 A kérdező kommentje:

Rájöttem. Ez az egész azért van, hogy kiábránduljak belőle végre és bevallom nagyon jó úton halad!!

Ja egyébként hiába a zene, akkor is bámészkodok és figyelek a környezetemre, de holnaptól megpróbálom a könyvet! :) Van amikor én is teljesen elmerülök, hiányzik az az érzés :D

2015. szept. 22. 08:56
 213/346 anonim ***** válasza:
100%

orvosi javaslat, reggeli előtt 2 szem leszarom tabletta.

Tényleg nem ér ennyit egy ilyen ember :)

2015. szept. 23. 20:32
 214/346 anonim ***** válasza:
Amikor eléd ült le veled szemben kellett,hogy álljon néhány másodpercig.Nem volt szemkontaktus,te próbáltál rá nézni?
2015. szept. 23. 20:47
 215/346 A kérdező kommentje:
Háttal ültem és már nem figyelek rá, így háttal is ült le nem közvetlen elém, hanem a mellette lévő ülésre. Én ránéztem és a szeme sarkából Ő is rám. Aztán inkább elfordultam kifelé és néztem a házakat. Amikor szállt le sem néztem oda, ugyanúgy bámultam kifelé. :-)
2015. szept. 23. 23:21
 216/346 A kérdező kommentje:
Ma is ott volt, de csak amikor leszállt pillantottam oda véletlenül, de érdekes, mielőtt beszéltünk sose láttam zenét hallgatni, azóta minden reggel neki is be van dugva a füle.. :-D Csak egy észrevétel, de kezdem elengedni, érzem! :-)
2015. szept. 23. 23:24
 217/346 anonim ***** válasza:

Azt hiszem kimerítettük a témát,innentől már minden kérdés amit felteszünk neked vele kapcsolatban már csak zaklatás és meggátolja,hogy megpróbáld elfelejteni őt.

Sajnálom,hogy így végződött.

2015. szept. 23. 23:27
 218/346 A kérdező kommentje:
Neeem dehogy zaklatás! Szeretek ide jönni hozzátok, megnyugtat! :-) Ti voltatok akik igazán megértettetek! Hálásan köszönöm, hogy áldoztatok rám az időtökből! Mindenkinek szívből kívánom, hogy boldog legyen! Ès mindig előre! ;-)
2015. szept. 23. 23:31
 219/346 anonim ***** válasza:
Megmaradhat a "kapcsolat" csak témát kell másikat találni,nincs véletlenül egy új kiszemelted?
2015. szept. 23. 23:33
 220/346 anonim ***** válasza:
Én kiröhögném amúgy, de komolyan.
2015. szept. 23. 23:34
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!