Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/346 A kérdező kommentje:

Látom azért jól látod a dolgokat! :)

Igazság szerint én annak jobban örültem volna, ha azt mondja, hogy "Bocsi ne haragudj, de nem fekszik nekem ez a pálya" vagy ilyenek, mert így most lebegni hagyott. Tehát nem tudom, hogy most vagy nem volt neki szimpatikus, hogy léptem és megszólítottam vagy egyszerűen nem hagytam benne nyomot és nem emlékszik rám, szóval érted? Nem értem, akkor miért beszélgettünk, miért mondta azt amit mondott, ha nem úgy gondolta. Ez olyan mintha hogyan is fejezzem ki.. ez olyan, mint amikor megtalálod azt a könyvet, amit már régóta keresel, mert nagyon szeretnéd elolvasni, kinyitod és üres! Csak a borító és üres lapok.. elérted ugyan, a kezedben van, csak tartalom nélkül. Én ezt nem tudom elfogadni, hogy bíztam, reménykedtem, volt értelme, mert reményt kaptam, de esélyt nem! Reményt adott, aztán elvette. Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy van-e értelme egyáltalán az emberekben hinni, mert akárhányszor adok, nem várom el hogy visszakapjak, csak egy köszönöm! Bármi. Nincs értelme időt szánni a saját életemből, mert nem értékelik. Mindenhol ezzel találkozom, hogy képmutatóak az emberek, eltorzultak az értékrendek, mindenki tapos, gázol át a másikon, saját érdekeit nézve, lesz@rva, hogy kit bánt meg. Ilyen az egyik kolléganőm is kérdezem, hol a lekiismeret? Nem szól bent a sziréna, hogy hahó, ezt nem kellett volna?

Egy kis ízelítő, miért is vagyok egyedül. :-) Túl sokszor cs.sztek már ki velem, aláztak, hátba döftek, legyen szó barátról vagy párkapcsolatról és egyszerűen nem tudok bízni már. Félek bízni, esélyt adni, mert újabb csalódás lesz a vége. Inkább tengődöm tovább egyedül, mint megint újra bekerüljek a mókuskerékbe, ahonnan nagyon nehezen másztam ki.

Visszatérve a történetre, én nem tudom, hogy miért és hogyan alakultak ki ezek az érzések bennem, fogalmam sincs mikor alakultak ki, csak úgy jött, egyik napról a másikra, szerintem pont ezért viselem nehezen, ha nem róla lenne szó biztosan nem reagálnám így túl.. :D

Ne haragudjatok, de úgy éreztem, ki kell írnom magamból ezt a sok rosszat.

Ja egyébként egy fiúval találkoztam, aki már régóta udvarol, de nem működik a kémia, tehát nem tudok rá úgy tekinteni, mint lehetséges párjelölt, inkább mint barát, de ez még mindig nem változott.

2015. szept. 18. 22:14
 182/346 anonim ***** válasza:

Tök érthető, amit érzel. Te amúgy az a naív fajta vagy, mint én, hogy nagyritkán hiszel még 1-1 emberben, aztán a végén arccal előre landolsz :)

Baromi sokat tréningelem magam fejben arra, hogy ne higyjek az első szép szónak, tartsak egy nagyobb lépés távolságot. Van, akivel ez működik és elég hamar kiforrja magát, hoyg ugyanolyan rossz, mint bárki más, de legalább nem sérülök. Annyira :)

Legbelül szerintem uyganúgy foggal-körömmel kapaszkodnál már egy nagy szerelem után, csak nem működik a kémia :/ Borzasztó idegesítő, és telejsen meg is tudom érteni, mert az elmúlt évben nem 1 sráccal eljátszottam ezt én is, hiába vagyunk el jól, nem jön az érzés nálam :) Aztán meg pláne elsöprőbb a dolog, ha valaki iránt érdeklődni kezdesz. Lehet ezért dúlt fel téged ez az eset ennyire.

2015. szept. 18. 22:21
 183/346 A kérdező kommentje:

Na jó, régóta itt vagytok már velem, kiadom magam, miért vagyok ilyen amilyen.

Az előző kapcsolatom tavaly szeptemberben ért véget, áprilisban kezdtük megismerni egymást egy közös ismerős által. Én totál szerelmes voltam és azt hittem Ő is. Nem láttam olyan dolgokat, amik annyira nyilvánvalóak voltak, hogy már a közös ismerősök is mondták, te vak vagy. Megalázott mindenki előtt, egy szép szót nem kaptam tőle, semmi olyasmi, hogy de jó a hajad vagy csinos vagy, csak: "Úgy nézel ki, mint egy 16 éves", mert épp volt egy pattanás az arcomon..nem beszélve arról, hogy mindig azt hajtotta, sovány vagy, híznod kell, holott Ő sem volt tökéletes sőt.. én láttam benne a szépet, Ő nem látta bennem. Amikor lefeküdtem vele, utána eldobott, mint egy rongyot, pedig mindenki szerint Áááá ő nem olyan. Szóval húzta az agyam sokáig, magába bolondított, aztán közölte, hogy nem te vagy akit kerestem, nem illünk össze. Szívem-lelkem bele tettem a kapcsolatba, magam elé helyeztem és lenyeltem olyan dolgokat, amikre más rég azt mondta volna na menj a .... Megmertem lépni, hogy elmondtam én is, nekem mi fáj, engem mi bánt, megvert. Azt akarta, hogy úgy táncoljak, ahogyan Ő fütyül. A saját képmásává akart formálni. Szerintem ez a kapcsolat is egyfajta mentőöv volt, mert az ezeleőtti kapcsolatom szintén hatalmas csalódás volt, amibe bele is betegedtem, rengeteget fogytam, teljesen az egészségem rovására ment. Ő egy ilyen rejtély volt. Én hülye, mint mindig, beleszerettem. Homály fedte azt a kapcsolatot, nem tudtam, hogy együtt vagyunk vagy nem, nem vállalt egyáltalán. Ha elmentünk sétálni nem fogta meg a kezem, másokkal flörtölt. A remény és a kitartás azért itt is megvolt. Aztán egyszer csak eltűnt ez kb majdnem másfél év volt és azzal magyarázta, hogy Ő nem akar komoly kapcsolatot. Magyarul játékszernek jó voltam, ha épp nem értek rá a haverok. Jól elcsavarta Ő is a fejem, szépeket mondott stb stb és hát melyik nő nem szereti. :-)

Na és persze a nagy barátok. Érdek. Ilyen ha nincs ló, jó a szamár is történet. Évekig barátok voltunk, sok mindenen keresztül mentünk, neki már volt egy baráti köre, akikkel felnőtt, soha nem engedte, hogy bekerüljek ebbe a körbe, pedig szerettek, kedveltek engem, de a programokból amiket szerveztek mindig kihagyott. Ha lelki gondjai voltak, jött meghallgattam, tanácsot adtam, aztán eltűnt. Napokra, volt hogy hetekre. Ha gondja volt keresett, de amúgy.. szóval az eddig kapcsolataim olyanannyira rosszak voltak, hogy már nem hiszek! :D Ezért nem engedek közel magamhoz senkit, ezért nem próbálkozom, mert félek. Félek az újabb pofontól. Pedig nem tartom magam rossz embernek, csupán jó a szívem. Ez a legroszabb tulajdonságom, hogy tudok önzetlenül szeretni.

Egyébként pontosan az a típus vagyok, mint amilyen te, hiába is tagadom! :D Megkérdezhetem, hány éves vagy? :)

2015. szept. 18. 22:39
 184/346 anonim ***** válasza:

Persze, nem titok. 25 éves vagyok.

Hogy a kérdés legelejére visszakanyarodjunk, én már csak egyet nem értek, hogy neked végülis hogy jöttek a nők? Vagy csak a buszos lányzó keltette fel így az érdeklődésed? :)

2015. szept. 18. 22:57
 185/346 A kérdező kommentje:
Ez is elég furcsa történet. :) A középiskolás osztályfőnökömnél kezdődött. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, nem egy tipikus tanár-diák kapcsolat, sokkal több figyelmet fordított rám, mint a többiekre. Láttam benne valamit, Ő is bennem. Ahhoz képest elég fiatal volt. Szóval nem csak a sulis dolgokról beszéltünk, hanem így mindenről. Sokat segített a magánéleti, családi gondokban. Az a hír terjedt a suliban, hogy a nőket szereti, de persze mindenki azt hitte csak pletyka. Aztán érettségi előtt, az utolsó osztálykiránduláson már azért Ő is koccintott velünk, elmentünk az osztállyal bulizni és valahogy összegabalyodtunk. Akkor elmondta, hogy más vagyok, mint a többiek és hogy érez valamit, de megijedtem, fiatal voltam. :) Nem kerítettem neki nagy feneket, ugyanúgy pasikkal ismerkedtem. Áprilisban találkoztam vele, átbeszéltünk mindent, hogy akkor mi történt, hogy történt és rájöttem, hogy egyáltalán nem biztos, hogy én egy férfiben találom meg a boldogságom. Sokkal jobban megértett, mint az ellenkező nem. Aztán ugye jött a buszos incidens.. az első nő, aki teljesen magával ragadott. :)
2015. szept. 18. 23:32
 186/346 anonim ***** válasza:

Áhh, így már kerek a dolog :) Akkor már csak a megfelelő ember kell Neked. Akár úgy is veheted, mint egy biztos jelet, hoyg ez nem csak rajongás vagy kíváncsiság, hanem lehet tényleg egy másik nő mellett találnád meg a boldogságot.

Így ez lehet bután hangozik :/ vagy nem is tudom... de egy fél fokkal mégiscsakk talán könnyebb tervezni az életben, ha tudod, hogy kit/mit akarsz... Szólj ám, ha tévedek :D

2015. szept. 18. 23:59
 187/346 A kérdező kommentje:
Nem tévedsz! :) Én úgy vagyok vele, a legfontosabb az, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok és becsüljön meg! Nem tudom te hiszel-e abban, hogy mindenkinek van egy lelkitársa!? Én hiszem, hogy megtalálom! :)
2015. szept. 19. 00:05
 188/346 anonim ***** válasza:

Felvidít az optimizmusod :)

De őszinte leszek, nem tudnék egyértelmű választ adni erre amiatt, hogy nagyon nehezen engedek magamhoz közel bárkit, még nehezebben engemedem meg magamnak, hogy elkezdjek kötődni is hozzá (én szimplat barátságokban csalódtam nagyokat, még párkapcsolat se kellett hozzá), úgyhogy... Eléggé hadilábon állok az emberi kapcsolatokkal...

Na de visszatérve a kérdésre, tényleg nem tudom. Talán kicsit a nem felé hajlok inkább... Örök pesszimista vagyok :D

2015. szept. 19. 00:30
 189/346 A kérdező kommentje:
Szerintem te is jó ember vagy és a jók nap kaphatnak rosszat! :) Legalábbis én MÉG mindig hiszek ebben. Én már annak is örülök, hogy itt mennyi segítséget kaptam és bizony mennyi jó embert ismertem meg még így ismeretlenül is! :D Lehet csak rossz helyen keresgélünk, azért futunk bele ilyen rossz kapcsolatokba. Egyszer csak jön majd valaki, aki helyreállítja az egyensúlyt! Csak mindig pozitívan! :)
2015. szept. 19. 09:24
 190/346 anonim ***** válasza:
Úgy legyen.
2015. szept. 19. 13:06
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!