Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam
le? Van a buszon egy lány.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Hát drágáim.. én nem tudom ezt hova tenni. Most már kezdem azt hinni, hogy tényleg baj van velem.. Szóval az történt, hogy ugye tegnap nem ott szálltam fel, ahol szoktam, hanem ahol a lány szokott. Ma ott, ahol alapból szoktam, hátul volt csak hely, foglaltam minden, erre jött a megálló, ott volt a lány, de leült előre. Vagy beigazolódott amitől féltem vagy nem vett észre, de mivel tegnap Ő mondta, hogy akkor majd holnap, ezért nem értem. Vagy észrevett, de nem akar ismerkedni, pedig esküszöm Nektek, nem voltam sem tolakodó, sem rámenős stb, tök nyugodtan, barátként "közeledtem" hozzá, még nevettünk is azon, bocsi ha van itt férfi, hogy milyen idióták a férfiak. Szóval akkor mi a fene történt??
2015. szept. 15. 08:33
152/346 A kérdező kommentje:
Nem bukhatok el itt most. Én nem mentem oda, mert nem akartam nagyon nyomulni. Megbolondulok. :D
2015. szept. 15. 08:35
153/346 A kérdező kommentje:
Nem baj..még keményebben edzek, még több guggolás és hasizom gyakorlat.. talán visszamegyek bokszolni. De azért a véleményetekre kíváncsi vagyok. :-)
2015. szept. 15. 15:46
154/346 anonim válasza:
Az edzés mindenképpen kifizetődő,ha nem is miatta akkor is érdemes csinálni.Dicséretes a szorgalmad és az elszántságod.
Derítsd ki mi volt tőle ez a passzivitás.
2015. szept. 15. 17:12
155/346 anonim válasza:
A kép alapján elég magasnak tűnsz,hány centi vagy?
2015. szept. 15. 17:48
156/346 anonim válasza:
Vagy nem vett észre vagy leesett neki, mit szeretnél és neki az nem pálya...
Ne gondolj a legrosszabbra, mindenkinek lehet olyan reggele, hogy azt se tudja merre van arccal előre. Egy esélyt tuti megérhet a történet, pláne ha először nem volt visszautasító.
2015. szept. 15. 19:50
157/346 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem értem a viselkedést, a szituációt, hisz tényleg elvoltunk és tényleg érdeklődött. De én nem is akarok, csak barátkozni, aztán majd lesz, ami lesz. Semmi hátsó szándékom nincs. Arról meg sajnos nem tehetek, hogy ha valaki szimpatikus, ilyen kis hülye leszek, mert az a célom, hogy örömet okozzak neki és itt nem a szexualitásra gondoltam. A barátaimmal is így vagyok, egyszerűen magam elé helyezem Őket. :-( És ami a legjobban bosszant, hogy nem is én mondtam, hogy akkor majd holnap, hanem Ő és még csak szét sem nézett vagy valami. Vagy nem is emlékszik rám :D Ki tudja.. :) Mindensetre nem fogom erőltetni a dolgot, megtettem az első lépést, pedig még soha nem csináltam ilyet, nem vagyok ennyire barátkozós típus, gondoltam most kivételt teszek, hátha jobban jövök ki belőle. Én ott leszek, ha szeretne beszélgetni vagy valami, de nem fogom üldözni. Vártalak már titeket, egész nap tűkön ültem és gondolkodtam. Köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 15. 20:31
158/346 anonim válasza:
:D annyira aranyos ez a lelkesedés, hülye a csaj, ha nem akar veled legalább barátkozni :D
Légy magadra inkább büszke, hogy meg mertél egy ilyen lépést tenni! Minden máshoz meg már két ember kell.
2015. szept. 15. 21:06
159/346 anonim válasza:
Kicsit kínos lesz a szitu amikor majd legközelebb beszéltek.Egyikőtök sem tudja majd hogyan viselkedjen.Szerintem ő is zavarban lesz,de te biztosan.
Gondold ki mi lesz az első mondatod,ennél jobban úgysem lehet rákészülni.
2015. szept. 15. 21:13
160/346 A kérdező kommentje:
Már kitaláltam: -Szia! És vissza teszem a headsetem a fülembe! :D Ha készülök, még rosszabb, tegnap is spontán voltam és bejött! És elaludni sem tudok ..... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!