Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/346 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavaid! :-) Ez pont olyan, mint egy tündérmese. Amikor bemutatkoztunk egymásnak..tényleg hihetetlen volt. Én minden "követőmet" arra biztatom, igen is legyetek bátrak és bízzatok magatokban! Ja és persze kitartóak. Én kezdtem feladni, de buta dolog lett volna.
2015. szept. 14. 14:20
 142/346 anonim ***** válasza:
100%
Naaaa, gratula! :) Mesélj ám majd a folytatásról is :D Azóta este elolvasta már a Facebookos leveled?
2015. szept. 14. 19:58
 143/346 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ezentúl nem csak a buszmegállóban fogtok beszélgetni egymással hanem neten is tartjátok a kapcsolatot.

Megpróbálsz majd romantikus értelemben is közeledni hozzá vagy inkább megbecsülöd a barátságot?

Megpróbálod kipuhatolni,hogy hogyan viszonyul a lányokhoz?

Dicsérted már a külsejét,mondtad neki,hogy milyen csinosnak találod?

2015. szept. 14. 20:18
 144/346 A kérdező kommentje:
Jaj nem tudom még, hogyan tovább. Egyelőre kíváncsi vagyok a holnapi napra, ha ott lesz, akkor nem "riasztottam" el. Ha nem, akkor egyértelmű. Minden benne van a pakliban, sajnos. :-)
2015. szept. 14. 20:53
 145/346 A kérdező kommentje:
A telefonja elromlott, azt mutatta is, hogy valami régi van nála, de nagyon aranyos volt, amikor odamentem és kérdeztem, hirtelen elkezdte keresni a telefonját. :-) Elmondtam neki szóban is, amiket leírtam, úgyhogy :-)
2015. szept. 14. 20:55
 146/346 anonim ***** válasza:
100%
Éééés arra mit reagált? :)
2015. szept. 14. 21:28
 147/346 A kérdező kommentje:
Mosolygott,mint a vadalma. :) Tök sokat mesélt magáról és kérdezett is, de zavarban voltunk mindketten. Holnapra egy picit össze kellene kapnom magam, hogy ne hebegjek-habogjak.. :D Bár sikerült úgy meglepnem magam..nem is gondolkodtam, csak mentem a hülye fejem után.
2015. szept. 14. 21:37
 148/346 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszett neki a hebegésed és talán valamit megsejtett abból is,hogy nem csak beszélgetőtársat keresel a személyében.
2015. szept. 14. 21:42
 149/346 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá-hajrá csajszi! Ebből még bármi lehet :)
2015. szept. 14. 23:20
 150/346 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén örülök a sikerednek! Azért óvatosan a közeledéssel, nehogy elriaszd! Majd írj!:)))
2015. szept. 15. 08:22
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!