Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/346 anonim ***** válasza:
60%
Valószínűleg nem érdeklik a lányok.
2015. aug. 14. 19:30
 2/346 anonim ***** válasza:
42%
Akármilyen beteg a világ, nem minden nő leszbikus vagy biszex. :)
2015. aug. 14. 19:31
 3/346 anonim ***** válasza:
22%

Kérd meg egy fiú ismerősödet,hogy próbálja meg leszólítani,hogy kiderüljön melyik nemhez vonzódik.

Kövesd hazáig és tudd meg a nevét vagy a fiú ismerősöd talán el tudja érni,hogy bemutatkozzon neki.

Nem ülhetsz te mellé mintha két hetero lány lennétek?

Megkérdezhetnéd tőle,hogy ki a fodrásza mert te is szeretnél ilyen frizurát.

Tényleg kell egy első lépés még ha aprócska is,szedd össze magad.Nem kell úgy odamenned hozzá,hogy szia én leszbikus vagyok.

2015. aug. 14. 19:52
 4/346 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok otthon ebben a műfajban,de te is szép lány vagy,mert gondolom csak akkor lenne valós esélyed?
2015. aug. 14. 19:53
 5/346 A kérdező kommentje:
Gondolom. :) De nem is tudom..talán kicsit olyan, mint én. A kisugárzása, ami megfogott. Lehet, hogy rossz kategóriában vagyok :-D Egyszerűen jó látni. Veletek volt már ilyen, hogy egy ember pozitív hatással volt a napotokra?
2015. aug. 14. 19:54
 6/346 A kérdező kommentje:
Szerintem, vagy legalábbis én azt szűrtem le, hogy nem vonzódik a nőkhöz. Igazság szerint azt sem vettem észre, hogy férfi iránt érdeklődött volna, úgyhogy nem tudom. :-D
2015. aug. 14. 19:56
 7/346 A kérdező kommentje:
4-es! Na most erre mit mondjak. A környezetemben lévő emberektől csak pozitív visszajelzést kapok. Egyébként nem tartom csúnyának magam. :-)
2015. aug. 14. 19:58
 8/346 A kérdező kommentje:
3! Hm.. nem is tudom, hogy leszbinek mondjam-e magam. Vonzódom a nőkhöz, de nővel kapcsolatom még soha nem volt. Azért tettem fel ebbe a kategóriába a kérdést, mivel nő nővel fogalmam sincs hogyan ismerkedik.
2015. aug. 14. 20:02
 9/346 anonim ***** válasza:
88%
Fiatalabb korban gyakori,hogy keresünk egy embert akiről álmodozhatunk,nem baj ha elérhetetlen éppen ezért olyan jó álmodozni róla és nem arról,hogy de jó lenne megdugni hanem csak a közelségéről,hogy gyakrabban lássuk és centikre megközelítsük,esetleg egy pillanatra hozzáérjünk.Nekem is volt ilyen.
2015. aug. 14. 20:02
 10/346 anonim ***** válasza:
Húzósat kérdezek tőled.Mit tennél ha hétfőn melléd ülne és beszélgetést kezdeményezne veled,esetleg finoman hozzád is érne?Picit nedves lenne tőle a bugyid vagy úgy nem érdeklődsz iránta?Ez ösztönös dolog,úgysem tehetnél ellene semmit.
2015. aug. 14. 20:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!