Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam
le? Van a buszon egy lány.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Képzeljétek.. érdekes dolog történt. A héten ma láttam először a tündérlányt. Én általában hátra szoktam ülni, szeretem látni mi történik körülöttem. Jött a megálló, felszállt a lány elől és végig sétált az egész buszon, kb. 6000 hely mellett és végül leült mellém. Meglepődtem. :-) Én letettem róla igazság szerint, ezért nem is vártam. De cak sikerült meglepnie. Én olvastam, majd hívtak a munkahelyemről, de éreztem, hogy figyel rám. Tudjátok milyen, amikor érzitek, hogy figyelnek, néznek titeket. Olyan zavarban voltam.. aztán mikor letettem a telefont és eltettem a könyvet, éreztem a feszültséget. Furcsa volt nagyon. Most először éreztem azt, hogy tényleg figyel. Aztán mire észbe kaptam és levakartam magamról ezt a "zavarban vagyok dolgot", aztán már jött is a megálló, ahol le szokott szállni. És megint elbaltáztam.. most!! Azért arra kíváncsi lennék, hogy miért pont mellém ült le. :-) Azt észrevettem, hogy egyformára volt kifestve a körmünk. Szerintem Ő azt várta, hogy megszólaljak, legalábbis én úgy érzékeltem. De lehet, hogy csak beképzeltem. :-) Sebaj, lesz még rá alkalmam, hogy megszólítsam. :-) Kíváncsi vagyok, mit szóltok hozzá.
2015. aug. 19. 19:58
32/346 anonim válasza:
Érdekes véletlen,hogy hirtelen érdeklődni kezdett irántad.
Velem ilyenek soha nem történnek.
Kiderítetted már a profiljából,hogy melyik nemhez vonzódik?
Talán olyan mint te,a fiúkat szereti,de egy lányba szerelmes.Na jó ez túlzás,de azért éreztek egymás iránt valami gyengédet.
Szerintem ha ezt még egyszer megcsinálja akkor ne is szólítsd meg,csak tedd a kezed az ő kezére,lássuk arra mit lép.
2015. aug. 19. 21:28
33/346 A kérdező kommentje:
Én is meglepődtem, mert annyi hely volt még. Szinte üres volt az egész busz. És tényleg olyan furának éreztem a helyzetet, mármint mintha mind a ketten arra várnánk, hogy a másik szóljon valamit. :-) Szerintem az nagyon gyors lépés lenne. Valahogyan óvatosan kellene megközelítenem, hogy ne ijesszem meg. A profilján nem minden nyilvános vagy csak ritkán posztol. De olyan, hogy kapcsolatban vagy esetleg férfival képet még nem láttam. Cak családdal, barátnőkkel.
2015. aug. 19. 22:06
34/346 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy pont olyan típus, mint amilyenre én gondoltam, amit látok. Mármint ez a nem feltűnő, visszahúzódó, félénk, akárcsak én. Ha az ő helyében lennék, én sem venném észre magamon, hogy "húúú tetszem annak a lánynak vagy érdeklődik irántam."
2015. aug. 19. 22:10
35/346 anonim válasza:
Ha a szinte üres buszon melléd ült, az már jelent valamit...
2015. aug. 20. 07:27
36/346 A kérdező kommentje:
És megint vele álmodtam..hihetetlen!!
2015. aug. 21. 11:01
37/346 anonim válasza:
Szia! Én ajánlottam neked az összeöltözést. Próbáltad? Már elmondhatod magadról, hogy látásból ismeritek egymást, így legközelebb teljesen természetes, hogy ha talákoztok és rádnéz, akkor mosolyogsz és biccentesz felé köszönésképpen. Ha ismét leül melléd, akkor nyugodtan megkérdezheted, hogy " mész te is a gyárba?", majd megkérdezheted, hol dolgozik, mivel foglalkozik....hagyni kell beszélni, figyelmesen hallgatni kell. Megdícsérheted a cipőjét, neked is tetszik, csak nem vagy biztos benne, hogy neked jól állna, meg nem tudod, hogy lehet kapni, neki mekkora?....:))) Nem kell lerohanni, csak lassan, puhatolózva. ha kimerülnél a témából, akkor megkérdezheted, hogy nem egy körmöshöz jártok-e, mert láttad, hogy neki is ugyan olyan, így ezzel felhívod rá a figyelmét, hogy te már észrevetted őt! Sok sikert és kiváncsian várom a folytatást!!!:)))
2015. aug. 21. 12:32
38/346 anonim válasza:
Amúgy hány éves?
2015. aug. 21. 12:33
39/346 A kérdező kommentje:
Igen, az összeöltözést próbáltam, igazság szerint hasonlít a stílusunk, én is irodában vagyok és Ő is, így blézer, hosszú naci, topánka ami még talán elfogadható nyáron.. legalábbis nálunk :-) De Őt sem láttam még olyan nagyon rövidbe, szóval tuti az infó, amit kiderítettem. Szerdán én is felvettem a kis blézerem, fekete, nem teljesen, de összeöltöztünk. A héten már többször jártam arra, ahol fel szokott szállni, mivel egy kerületben lakunk, hátha, de eddig nem jártam sikerrel. :-( Hidd el, nagyon szívesen hallgatnám, akár egész nap. Kiszúrtam, hogy gyakran festi a körmét, majdnem mindig más színű, szóval így elkezdtem gondolkodni, hogy akkor sok ideje lehet. Legközelebb nem szalasztom el a lehetőséget, az tuti! Köszönöm a tanácsokat egyébként!! Már várom a hétfőt, pedig elég messze van. :-)
Én 25-26-ra tippelnék, semmiképp nem idősebb.
2015. aug. 21. 18:53
40/346 anonim válasza:
Hétfőn legyél nagyon csini, meg kívánatos (szép dekoltázs, finom parfüm, vonzó külső, de nem hivalkodó). Szép karmok, és magabiztosság, lehet ő is úgy szenved, mint te, nem mer ő sem lépni....
De mindenképpen beszélgess vele, ha melléd ül, ha esetleg nem nálad foglal helyet, akkor egy mosoly kötelező, mikor leszàllsz! Hamar itt lesz a hétfő, kitartàs, majd írj, hogyan alakult:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!