Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/346 A kérdező kommentje:
Már itthon van, úgyhogy lehet nagyon elkerüljük egymást. :-(
2015. szept. 1. 07:32
 92/346 A kérdező kommentje:
És ha azt írnám neki, hogy gyere az x busszal, foglalok helyet? :-D
2015. szept. 1. 07:50
 93/346 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ezt a mondatot megfelelő szövegkörnyezetbe helyezed akkor poénos lehet és ráharaphat.Minden a tálaláson múlik.

Nyaralás után még maradhatott pár nap szabija.

2015. szept. 1. 09:25
 94/346 A kérdező kommentje:
Neem, már biztosan itt van, tegnap reggel mikor ment a buszom, már a villamos megállóban láttam csak, ahogy elsuhant a busz..
2015. szept. 1. 09:43
 95/346 A kérdező kommentje:

Így hirtelen basszus ennél jobb nem jut eszembe..

Szia! :-)

Bocsi a zavarásért, a Facebook oldalt kidobta a profilod, mint lehetséges ismerőst és hirtelen beugrott, hogy veled szoktam néha-néha utazni reggel egy buszon. Gondolom te is munkába igyekszel. Arra gondoltam, írok egy pár sort, hogy ha esetleg a 6-ossal jönnél, csinálok Neked egy szabad helyet, maximum bele dobok a táskámba egy felfújható fotelt, aztán gyorsan összerakom! :-) De ha esetleg nekem sem jutna hely, szívesen álldogálnék melletted, legalább nem lenne olyan szomorkás a reggel és az a pár megálló. Ha esetleg zavartalak, elnézést kérek, legyen csodaszép napod! :-)

2015. szept. 1. 09:59
 96/346 anonim ***** válasza:
100%

Már egy ideje játszadozom a gondolattal,hogy akár barátnők is lehetnénk.Annyiszor láttalak már az én buszomon,hogy úgy érzem mintha már azok is lennénk,akkor miért ne dumálhatnánk át az utat reggelente,szívesen beszélgetnék veled olvasás helyett.Boldogan foglalnék neked helyet reggel ha te is az X busszal jönnél.

Remélem holnap végre újra találkozunk leendő barátnőm.

Talán ebből is fel tudsz használni valamennyit a leveledhez.

2015. szept. 1. 13:16
 97/346 A kérdező kommentje:
Na drágáim, megint elkésett a buszom.. úgyhogy írtam neki! Remélem nem az Egyéb mappába rakja és elolvassa! :-) Várom a választ!
2015. szept. 2. 11:26
 98/346 anonim ***** válasza:
100%
Végül mit írtál?
2015. szept. 2. 11:35
 99/346 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, mit írtál végül?
2015. szept. 2. 19:26
 100/346 A kérdező kommentje:

Szia! smile hangulatjel

Bocsi a zavarásért, már régóta készülök írni Neked, csak nem tudtam, hogyan is kezdhetném. Szóval reggelente együtt szoktunk, igaz elég ritkán sajnos, utazni a 6-os buszon. Gondolom te is munkába igyekszel. Arra gondoltam, írok egy pár sort, hogy ha esetleg ezzel a busszal jönnél, foglalok vagy akár csinálok Neked egy szabad helyet, maximum bele dobok a táskámba egy felfújható fotelt, aztán gyorsan összebarkácsolom! smile hangulatjel Bár ebben a káoszban az is elég nehézkes lenne.. De ha esetleg nekem sem jutna hely, örülnék neki, ha együtt ácsorognánk vagy beszélgetnénk, olvasás és zenehallgatás helyett, legalább nem lenne olyan szomorkás a reggel és ez a pár megálló. Nem tudom ismerős-e az arcom, én vagyok az a barna hajú, néha szemüveges lány, aki szinte mindig zenét hallgat vagy épp olvas. smile hangulatjel Ha esetleg zavartalak, elnézést kérek, legyen csodaszép napod! smile hangulatjel

Hááát eléggé nem összeszedett, de majd lesz valami. vagy felkelti a figyelmét vagy nem. :-) Ha egyáltalán elolvassa és tényleg nem teszi más mappába a Face. :-)

2015. szept. 2. 21:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!