Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam
le? Van a buszon egy lány.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Nem vagyok ez a feladós típus, úgyhogy próbálkozom majd, feltéve ha találkozunk még egyáltalán. Vagy szabin van vagy mivel egyetemre is jár, már nem dolgozik, de sem tegnap, sem ma nem láttam a korábbi busszal sem. Van egy busz, ami meg szokott minket előzni vagy azzal megy el vagy azzal amelyikkel én megyek. :-) De mindig beéri az én buszom az előzőt és akkor így futólag szoktam látni, de a héten még nem sikerült. :-( Úgyhogy remélem tényleg csak szabin van vagy korábban/később megy. Kár lenne :-)
2015. aug. 25. 10:00
52/346 anonim válasza:
Lehet elcseszted a lehetőséged a folyamatos bizonytalanságoddal...
2015. aug. 25. 12:38
53/346 A kérdező kommentje:
Jó, szerdán találkoztam vele utoljára, amikor írtam, hogy mellém ült. Azóta nem cseszhettem el. :-D
2015. aug. 25. 14:14
54/346 A kérdező kommentje:
Ennek nem lehet így vége..ennek nem LESZ csak így vége!
2015. aug. 25. 14:15
55/346 anonim válasza:
Persze,hogy nem,csak akkor lesz így vége ha te ezt akarod,de tudom,hogy nem így van.
Ott a profilja amire rátaláltál,ha többé nem lesz rajta a buszon akkor azok keresztül kell kapcsolatba lépned vele.
De az igaz,hogy bátorságot kell gyűjtened,ő nem hódíthatja meg magát,ez a feladat rád vár.
2015. aug. 25. 17:35
56/346 A kérdező kommentje:
Igen, tudom!! Engem egy nagyon picit megnyugtat, hogy tudom legalább a nevét, de kár lenne veszni hagyni. Úgy érzem valami elindult. Köszönöm, hogy nyomon követitek egyébként ezt a sztorit! :-)
2015. aug. 25. 18:54
57/346 anonim válasza:
Amúgy honnan tudtad meg a nevét? :D
2015. aug. 25. 20:26
58/346 A kérdező kommentje:
Egyik alkalommal amikor mellettem ült telefonált és fél füllel hallottam egy nevet. Olyasmit mondhatott, hogy "Szia, XY-tól kaptmam a számod bla bla.. rákerestem a névre Facebookon és egyből találtam is ennek a bizonyos XY-nak az üzifalán egy közös fotót a leányzóval :-)
2015. aug. 25. 20:55
59/346 anonim válasza:
A kis ravasz :D
2015. aug. 25. 21:57
60/346 A kérdező kommentje:
Háát.. szomorú vagyok. A héten még nem találkoztam vele. Elgondolkodtam azon, hogy tényleg lépnem kellene, mert lehet, hogy többet nem is találkozunk, szóval úgy érzem, hogy írnom kellene Neki. Azt, hogy mit, még nem tudom, agyalok rajta, csak attól félek, hogy ha neadjisten' balul sül el a dolog és nem válaszol, vagy nem szimpatikus neki és megjelenik majd jövő héten a buszon.. na az nagyon kellemetlen lenne. :D Szerintetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!