Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
Kedves 9-es! Szépen megfogalmaztad, köszönöm! :-)
10-es! Hmm..tényleg húzós.. volt már hozzám közel a keze és nem volt rossz érzés, sőt, mikor mellettem ült, izgultam. Ez a pillangó a gyomorban dolog..
Tipikus pasi vagyok sajnálom,szeretem ha egy nő megtetszik egy másik nőnek,főleg ha egyik lány sem leszbikus csak meglátják egymásban a szépet.
Hetero férfiak között ez elképzelhetetlen és ez így is van rendjén,de egy pasi bizony beindul attól ha a lányok egymással képzelnek el dolgokat.
Ezért örültem volna annak ha kicsit bővebben is kifejted,hogy milyen terveid vannak a leányzóval ha esetleg minden a kényed-kedved szerint alakul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!