Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/346 anonim ***** válasza:
100%
Valamit mégis csak kellene kezdened ezzel az infóval ha már sikerült megszerezni a nevét.Törd még rajta a fejed,de szerintem valamit lépned kellene.
2015. aug. 14. 22:36
 22/346 anonim ***** válasza:
100%

Én felírnám a telefonszámomat egy cetlire, és leszállás előtt (vagy ha ő száll le akkor) odacsúsztatnám neki.

Lehetőleg pénteken, hogy legyen több napja mielőtt újra lát, és ne érezze magát sarokba szorítva.

Baj nem lehet belőle, nem ismered, max annyi lesz, hogy ha nem jön össze, akkor valszeg kerülni fog, későbbi vagy korábbi busszal jár be, vagy ilyenek. De valós hátrány nincs, szóval én tuti megpróbálnám.

Így leírásból nem tűnik nagyon leszbisnek, de hát kitudja... lehet hogy az. Ne hallgass a lehúzósakra az elején, a statisztika egy dolog, a gaydar viszont működik, kevesebben vagyunk de azért érdekes mód megtaláljuk mi egymást :D

2015. aug. 15. 01:03
 23/346 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen "jo a hajad, ki a fodraszod?" meg "koszonom hogy feldobod a napjaim" -tipusu csajok kergetnek ki a vilagbol.... Nagyon gaz dumak... ezek az erolkodesek meg sablon szovegek istenem, latszik h manapsag keves embernek van egyenisege.. Hat ha nekem allitana vki ilyennel eleg gaznak tartanam. Foleg a fodraszosat...

Ha bejovok neki irjon ram es mondja meg hatarozottan, aztan ha kolcsonos azt jelzem, ha meg nem az, akkor ne szia mizu-zgasson majd minden masnap. Pl. irja h szia szoktalak latni a buszon es megtetszettel. De nehogy mar egybol szerelmet valljon kb.. ugy h en meg nem is ismerem stb az eleg taszito, azzal mar az elejem elarulja magat es ugy mar nem lesz szamomra erdekes.

2015. aug. 15. 08:11
 24/346 A kérdező kommentje:
23 igen én is erre gondoltam. Mármint én is így reagálnék, ha legyen az ismeretlen pasi vagy nő így próbálna meg ismerkedni velem. Az üzenetet is ezért hagytam inkább. Magamból kiindulva inkább visszataszító lenne, mint imponáló. Köszönöm a válaszokat! :-)
2015. aug. 15. 08:39
 25/346 A kérdező kommentje:
21, hát kezdek is, maximum nézegetem az adatlapját! :-D
2015. aug. 15. 08:40
 26/346 A kérdező kommentje:
Hát ez remek. Már vele is álmodom... :-)
2015. aug. 16. 09:12
 27/346 anonim ***** válasza:
72%
Figyeld meg, milyen ruhákban jár, milyen cipője van, vegyél fel te is hasonlót, esetleg vegyél ugyan olyat, öltözz össze vele. Magamból kiindúlva, ha máson meglátok olyan cipőt, ruhát, mint amilyen nekem van, akkor meg is figyelem, így felfigyelhet rád, ami kezdetnek nem rossz.
2015. aug. 17. 10:02
 28/346 A kérdező kommentje:
27-es válaszoló! Istennő vagy!! Köszönöm! Erre még nem is gondoltam! :-)
2015. aug. 17. 18:31
 29/346 anonim ***** válasza:
80%

Kösz:)))

Cserébe viszont beszámolhatnál, hogyan alakul a kapcsolatotok!!!:) Sok sikert!

2015. aug. 18. 11:30
 30/346 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb felszáll a buszra, amin te is utazol, próbálj tőle útbaigazítást kérni. Budapesten nem szégyen...még az sem, ha olyan helyet kérdezel, amiről te is tudod pontosan hol van. :) A reakcióján meg fogod látni, h örül-e neked, vagy nem, esetleg még az is kiderülhet, h ő hova utazik...
2015. aug. 18. 11:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!