Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
Valamit sikerült alkotnom. Kíváncsi lennék, ha ti kapnátok egy ilyen üzenetet, hogyan reagálnátok rá? Menj a francba! vagy De jó fej! esetleg más? :-)
Szia! :-)
Múlthét szerda reggel csupa csillámpor lettem, miután leültél mellém! :-) Esetleg nem kaphatnék én is egy picit ebből a varázsporból? Igazán jót tenne, segítene elviselni ezeket a szürke hétköznapokat. Viccet félretéve, nem tudom ismerős vagyok-e Neked, reggelente szoktunk találkozni a 6-os buszon. Gondolom te is munkába igyekszel. Én vagyok az barna hajú, néha szemüveges lány, aki szinte majdnem mindig zenét hallgat, vagy olvas. Azért bátorkodtam írni Neked, ha már személyesen nem voltam elég bátor megkérdezni, hogy vagy és hogy telt a hétvégéd, mert nem tudom, hogy találkozunk-e még. Furcsa véletlen, a Facebook kidobta oldalt a profilod, mint lehetséges ismerős. :-) Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy mi a titkod? Ne haragudj, ha tolakodó voltam/vagyok, nem szeretnélek zavarni, csupán nagyon szimpatikus vagy nekem és gondoltam, ha már szinte majdnem minden reggel egy busszal utazunk, érdekessé tehetnénk ezt a pár megállót. :-) További szép napot és legyen csodás hétvégéd!
Jó kis levél,nem tolakodó és jópofa.
Attól félsz,hogy ciki lesz ha elutasít és ezután találkoztok?Egyrészt nincs mit elutasítani hiszen nem arra kérted,hogy járjon veled,másrészt ha elutasít akkor már nem kell többé azon törnöd a fejed,hogy hogyan környékezd meg,simán csak elfordítod a fejed,esetleg odasétálsz hozzá és elnézést kérsz a zaklatásért.
Inkább azon aggódj,hogy mi lesz a következő néhány lépés ha örömmel fogadja a közeledésedet,engem a frász törne ki a gondolattól és az izgalomtól,hogy legközelebb talán már megfoghatom a kezét vagy megcsókolhatom.Ha egyáltalán szándékodban állna ilyesmit tenni.Remélem igen,mert különben nem sok értelme lenne az egésznek.
Még egy gondolat mondjuk, én speciel idegenekkel szemben baromi paranoiás tudok lenni, ha mondjuk indítasz egy szoktalak látni a buszon ésmég a fészbuk is kidobott szöveggel, azzal talán nem lehet nagyon mellélőni. Bár én biztos hiderázást kapnék atótl, ha egy olyan valaki írna nekem, aki a buszon látottt... No offense, de csöpppet creepy.
A vicces az, hogy ismerve így a hátteret, rögtön átjön belőle, hogy "ismerkedél" és nem csak ismerkednél... Szóóóval. Lehet a személyes első kontakt jobb volna, mármint beszélgetésre gondolok.
Ha kicsit is emlékszik rád a buszról akkor örülni fog a levelednek - már ha elküldöd valaha - nincs benne semmi olyan amitől meg kellene ijednie és vadidegen sem vagy számára,tehát szerintem lépned kellene egy bátrat és lányok között az a varázsporos duma sem gáz.
Tény,hogy sok a túl óvatos ember és emiatt nehezen alakulnak ki emberi kapcsolatok.Én is túl óvatos vagyok,de nem a bizalmatlanság okán hanem azért mert egy gyáva nyúl vagyok.Ne legyél te is olyan mint én mert el fogod veszíteni a lányt és elmegy melletted az élet.Carpe diem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!