Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/346 anonim ***** válasza:
100%

Akkor annyival lennél beljebb,hogy kevésbé tehetnél magadnak szemrehányást a tétovázásért,de a végeredmény valószínűleg ugyanez lenne.

Egyébként biztosan fogtok még találkozni legalább egyszer és ha tutira akarsz menni akkor kérdőre vonhatod,hogy lenne-e nála egy lánynak esélye.Már tét nélkül csak a saját megnyugtatásodra.Ha csak a fiúkat szereti akkor eleve esélytelen voltál.

2015. szept. 3. 11:16
 112/346 A kérdező kommentje:
Egyszer csak találkozunk még, akkor még azt is megkérdezhetem, hogy egyáltalán megkapta-e az üzimet. Na hát így jár, aki túlságosan reménykedik. El voltam nagyon szállva és nem láttam attól a rózsaszín ködtől/felhőtől, de hát ettől szép az élet, ettől kibírhatóak a szürke mindennapok, hogy reménykedünk valamiben. :-)
2015. szept. 3. 12:30
 113/346 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd magadra, de azért jóval kisebb az esélye annak, hogy a lányok érdelik. Eégszen elfogadott dolog ma már itthon az, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, de azért az nagy lutri, hogyha lányként egy ismeretlen lány tetszik neked, az viszonozza is a dolgot :)
2015. szept. 3. 19:44
 114/346 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Én annak is nagyon örülnék, ha barátok lehetnénk.. :-)
2015. szept. 3. 20:02
 115/346 anonim ***** válasza:
100%
Azért még nincs ez lejátszva, nem kell temeni....
2015. szept. 3. 22:46
 116/346 anonim ***** válasza:
100%
Még mindíg nem válaszlolt?
2015. szept. 5. 23:55
 117/346 A kérdező kommentje:
Semmi infó. Nem válaszolt, még el sem olvasta, közben ismerősnek jelöltem, de szerintem elúszott.. :-)
2015. szept. 6. 12:00
 118/346 anonim ***** válasza:
100%

Fel a fejjel, lehet nem jár facebookra annyit. Vagy hát... Nem akar sehogy ismerkedni, ilyen is van :)

Lesz majd más ;)

2015. szept. 6. 22:58
 119/346 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
2015. szept. 7. 18:07
 120/346 A kérdező kommentje:
[link] :-)
2015. szept. 7. 21:34
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!