Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
Dehogy mi vagyunk! :-) Csak olyan aktuális a kép, ha csak az én szemszögemből nézzük is! :-)
Amiket kaptam üziket, válaszoltam!!
Ááááááááá én azt hiszem megőrültem!! :-D Nem tudom kiverni a fejemből.. szabin vagyok a héten, de komolyan mondom nektek már várom, hogy mehessek..
Egyébként sajnos nem értem miért, mindig nehezen ment az ismerkedés, a lányokkal és a fiúkkal egyaránt. Pedig azért elég gyakran kimozdulok, ritkán igaz, de bulizni is el szoktam menni, de egyszerűen semmi. Pasiknál vagy azt várják, hogy én lépjek, ami szerintem elég gáz, hisz nem én vagyok az "erősebbik" nem, lányoknál most próbálkoztam először ismerkedéssel, de na ez sem jött be. Pedig flörtőlős típus vagyok, tehát ha megtetszik valaki és látom, hogy a szimpátia kölcsönös, akkor jelzem felé, rámosolygok, de ennyi. Semmi több. Vissza egy mosoly, aztán bumm. Én nem tudom, ennyire visszataszító lennék? Vagy mi a fene?
Egy dolog biztos,nem vagy sem visszataszító,sem csúnya.Sőt én kifejezetten csinosnak és szimpatikusnak talállak.Ha fiatalabb lennék én magam hajtanék rád,de mivel ezt nem tehetem úgy gondolom mindenképpen ki kéne próbálnod a szexet és a kapcsolatot egy lánnyal.Hátha ez a te igazi pályád.
38 éves vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!