Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
 341/346 anonim ***** válasza:
Min kattogsz? :) Itt nicns sok, zajlik az élet, elönt a munka :( Már nagyon várom az ünnepeket, hogy egy kicsit le tudjak ereszteni.
2015. dec. 21. 20:09
 342/346 A kérdező kommentje:
Ha az ember nem tud aludni, mindig valami hülyeségen jár az esze.. :D Meddig dolgozol?
2015. dec. 22. 13:15
 343/346 anonim ***** válasza:
Sajnos még holnap is meg két ünnep között :( Remélem te már tudsz pihenni...
2015. dec. 22. 21:14
 344/346 A kérdező kommentje:
Igen, elég szerencsés helyzetben vagyok, ugyanis 18-tól leállás van a cégnél egészen január 4-ig. Na és mi a helyzet a magánéletben? Van valami változás? :)
2015. dec. 22. 22:55
 345/346 anonim ***** válasza:

De jó neked :( Én életet vennék, mert az enyém nem elég :D életem szerelme meg egyelőre még nem sétált be az irodaajtón :/ De végülis erre tök nagy (és reális) esély van, igaz? :D

Nálad? Gyakoriról valaki? ;)

2015. dec. 22. 23:05
 346/346 A kérdező kommentje:
Írtam! :)
2015. dec. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!