Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/346 A kérdező kommentje:

Na, filmezzünk!! Régóta vártam ezt a filmet, moziban nem néztem meg, jó okos voltam, de végre kiadták DVD-n.. akkor indítsuk el egyszerre és filmezzünk együtt!! :-D

https://www.youtube.com/watch?v=TzyQf1-jw0U

2015. okt. 9. 17:31
 282/346 anonim ***** válasza:

Ezt a táblás dogot a tulajdonságokkal Kelly Preston már felvetette A pálya csúcsán című filmben és már akkor is tetszett az ötlet.

Iszonyú régen vagyok magányos,még bőven gyerek voltál amikor nekem utoljára igazi kapcsolatom volt.

Ez a film nekem is kimaradt,benne vagyok a filmezésben.Közben majd vacsizok meg szobabicózok,de mehet.

2015. okt. 9. 17:40
 283/346 anonim ***** válasza:

Ááá, önmagában a tábla nem elég szerintem. Lehet pl. kicsit agyilag defektes, de egyszerűen megőrülsz érte.

Vagy ami velem esett meg nemrég, értelmes, kedves, intelligens, de egyszerűen fizikailag nem vonz, no meg túl sok közös pont sem volt (ő munkanélküli jelenleg, én meg ugye szénné melózom a fejem), szóval bukta ... :(

2015. okt. 9. 20:59
 284/346 A kérdező kommentje:

Megőrülök érte, na ja, ismerem az érzést. Ilyenkor mindig gondolkodom, hogy mégis mi a fene tetszik benne vagy mi az amivel így elvarázsolt, de nem tudok rá választ adni. Sőt, mindegy mit tesz, hiába bánt meg, egyszerűen nem tudsz rá haragudni. :) Nem tudsz rá rosszként gondolni, tök mindegy mit tesz, mintha bevésődött volna. :D Elég egy jó pillanat és megint ugyanúgy dobban a szíved, mint az elején, mint amikor először megláttad. :)

Erre írtam, hogy kell az a plusz! Mert tényleg lehet nagyon szimpatikus meg ilyenek, ha nem Ő az akit keresel. Szóval eléggé bonyolult dolog ez a párkeresés és hosszadalmas nagyon, főleg ha várod! :) De ki nem várja? Közben az érzelmes kommentemből kihagytam a viszonzást. Mert én hiába tennék meg érte mindent, ha Ő nem értékelné, nem lenne értelme. :)

2015. okt. 9. 21:41
 285/346 A kérdező kommentje:
A film eszméletlen jó volt, csak ajánlani tudom, aki ki akar szakadni a mindennapokból 2 órára! Hatalmasakat nevettem és kicsit elfelejtettem ki vagyok, hol vagyok. Ezért imádok filmezni, más világba visz el, csak a visszatérés okoz gondot! :)
2015. okt. 9. 21:43
 286/346 A kérdező kommentje:

Jaaaaa és beleszerettem egy zenébe:

https://www.youtube.com/watch?v=DAMM8JVbr8g&feature=share

2015. okt. 9. 21:44
 287/346 anonim ***** válasza:

Heeeehhh, valaki Twilight rajongó? :P

Ez jóóóó kis zene :)

Na ja, a megőrülés... Én még annél egy fokkal rosszabb vagyok, nem tudom, kit/mit keresek, de úgy vagyok vele, ha megtalálom, tudni fogom.

2015. okt. 9. 22:09
 288/346 A kérdező kommentje:
Háát egyszer megnézem :), de úgy találtam ezt a zenét, hogy ezt kerestem: https://www.youtube.com/watch?v=GU6i_JhbVsc valahogyan eszembe jutott délután, csak nem tudtam a címét és rákerestem a dalszövegre! :D
2015. okt. 9. 22:37
 289/346 anonim ***** válasza:
:) Mit dolgozol amúgy?
2015. okt. 10. 20:04
 290/346 A kérdező kommentje:
Egy acél lemezeket, alkatrészeket gyártó cégnél vagyok a műszaki igazgató asszisztense! :) Kicsit stresszes meló, de imádom a kollégáimat és az ügyfeleket! :-) Te? Mivel foglalkozol?
2015. okt. 11. 09:23
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!