Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
 321/346 anonim ***** válasza:
Ebből már nem tudsz jól kijönni...
2015. okt. 21. 11:35
 322/346 A kérdező kommentje:
Na ne már..ebből sem? :-) Én irodában vagyok, Ő kint van műszakvezető, így ritkábban találkozom vele, mint a benti munkatársaimmal, de így is elég necces lenne. Csak annyiban maradtunk, hogy bejelöl Facebookon és megbeszéljük. Szóval sem nemet, sem igent nem mondtam akkor, amikor megkérdezte.
2015. okt. 21. 12:05
 323/346 anonim ***** válasza:

Szerintem ezen nincs mit bonyolítani.

"Köszönöm, kedves tőled, de nem érzek semmi többet irántad, hülyíteni meg nem szeretnélek"

Vagy valami hasonló.

2015. okt. 21. 20:24
 324/346 A kérdező kommentje:
Ne már.. visszajött és nézett.. és mosolygott. Nem értem.
2015. okt. 26. 07:47
 325/346 anonim ***** válasza:
50%
Mi sem értjük, hogy miért használod személyes blognak a GYIK-et, holott nem erre született. :D
2015. okt. 27. 05:39
 326/346 A kérdező kommentje:
Óó én kérek elnézést!
2015. okt. 27. 07:55
 327/346 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, miért szivatja magát még mindig a csajjal :)

325-ös: eddig teljesen jól megvoltunk az ilyen jellegű parasztkodás nélkül, normális a kérdés és 1-2 tanács, ami a beszélgetés közben szültett, még talán segít is a kérdezőnek. Menj máshová kötekedni.

2015. okt. 27. 08:07
 328/346 A kérdező kommentje:
Én nem szívatom, dehogy szívatom magam, csak bosszant, zavar. Eddig minden sínen volt míg nem találkoztunk, de gondolom titeket is zavarna, ha találkoznátok minden nap azzal az emberrel, aki elutasított vagy akármi. Eléggé kellemetlen és szétcseszi megint a gondolataimat teljesen. Pfaaaaaaaaaaaaaa
2015. okt. 27. 09:34
 329/346 A kérdező kommentje:
Hahó, hogy vagytok?? :-) Ki mit csinál hétvégén, hogy telt a hét? :-)
2015. okt. 31. 10:24
 330/346 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik a blogod:D

Régen olvastam gyk-n ennyi választ egy kérdés alattxD

2015. nov. 21. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!