Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/346 A kérdező kommentje:
Jaj neeeem, dehogy rád értem!! :-) A lányra, tudod. Csak ezen a témán lovagolok.. a mazochizmus :D De nagyon örülök neki, hogy kedvelsz, én is téged!! :-) Ez pedig olyan ritka. Mármint hogy így ismeretlenül kedvelünk valakit!
2015. okt. 6. 21:21
 272/346 anonim ***** válasza:

Jaaaa sorry, tök igaz, így már értem :D

Agyilag nagyon rottyon vagyok, lehet kéne megint pár nap szabi... Az embereket meg ne akard megérteni, illetve nem tanácsos, mert gyakorlatilag esélytelen. Kicsit olyan az ismerettség is, mint szerelem, vagy jön az érzés, hogy érdekel a másik, vagy nem.

2015. okt. 6. 21:33
 273/346 A kérdező kommentje:
Hmm.. néha kell a pihi. Ha úgy érzed, akkor menj szabira és aludd át a napokat! A legjobb módja a pihenésnek! :) Na de mi fáraszt le ennyire? :)
2015. okt. 7. 10:48
 274/346 anonim ***** válasza:

Ideg sok munka, sajna-nem sajna, próbálo mdelgolozni magam minél jobban, idén váltanom kellett új helyre és még nagyon nem vagyok elégedett magammal :) meg vizsgára készültem, úgy-ahogy :D szar ez a felnőtt élet :D

Te meggyógyultál már?

2015. okt. 7. 21:29
 275/346 A kérdező kommentje:

Jaja.. szar ez a felnőtt élet!! :) Én is tapasztalom. Mennyivel egyszerűbb volt, amikor csak suliba kellett menni és tanulni. Most meg figyelj mindenre, oldd meg a gondjaidat, problémáidat egyedül, meg ez a monotonitás, legalábbis nálam, hogy minden egyes reggel felkelsz 6-kor, 8-ra beérsz, 4-ig vagy és minden egyes nap ugyanazt csinálod.. ez engem kikészít. :D Semmi újdonság, semmi kihívás, vagyis de egy nagy kihívás, hogy ne szürkülj bele teljesen ezekbe a hétköznapokba. :(

Új hellyel kapcsolatban, nekem még csak most sikerült megszoknom a helyem, február óta vagyok a cégnél.. :D Idő kell mire belejössz és mondhatni otthon érzed magad! :)

2015. okt. 8. 08:41
 276/346 anonim ***** válasza:
Én március vége óta. :) De jó is lenne 4-kor már hazamenni, nekem sajna este hatig tart a munkaidő, igaz nem 8-tól, hanem 9-től, de még így is elég sok az.
2015. okt. 8. 20:58
 277/346 A kérdező kommentje:
Igen..sok bizony. És ha belegondolsz, életed majdnem 2/3-át a munkahelyeden töltöd, idegenekkel. :D "Idegenekkel" :)
2015. okt. 9. 09:53
 278/346 A kérdező kommentje:

Uhh..elég érzelmes hangulatomban vagyok.. azon jár az eszem épp, mikor lesz végre nekem is valaki, akit felhívhatok, hogy szüksége van-e valamire a boltból, mert hazafelé beugrom vásárolni, akinek főzhetek ebédre/vacsorára valami finomat, vagy akivel kitalálhatom milyen filmet nézzünk meg este vagy mit csináljunk hétvégén, édes vagy sós sütit szeretne, aki mellett elaludhatok egy nehéz, fárasztó nap után és felébredhetek reggel, bármilyen rossz is az idő, aki megkérdezi milyen napom volt, akit meglephetek reggel kávéval és reggelivel..... aki azt mondja, szeretlek. :-S

Veletek volt már ilyen? Hogy rátok tört egy ilyen marha nagy magányosság és hiányzott, hogy valakit szeressetek??

2015. okt. 9. 16:10
 279/346 anonim ***** válasza:

Ha ilyeneket mondasz meg fogom kérni a kezed.Pont ezek a dolgok hiányoznak nekem pasi létemre.

Elképesztő,hogy sok magányos ember ugyanazon kesereg és mégsem találnak egymásra,hogy mindenkinek jobb legyen.

Tényleg annyira egyszerűnek tűnik,hogy ha két ember ugyanazt szeretné akkor jöjjenek össze és csinálják együtt,de az életben semmi sem ennyire egyszerű.

2015. okt. 9. 16:17
 280/346 A kérdező kommentje:
Igen, így ahogy mondod, olyan egyszerűnek tűnik, mégsem az. Ezért tartom rossz dolognak pl. a reményt, mert ha valaki elkezd ismerkedni vagy megismer valakit, randiznak, annak reményében, hogy hátha Ő lesz az, aki ugyanazt szeretné, mint én, de találkoznak nem tudom 2-3-szor és nincs meg a "kompatibilitás". Vagy amikor félre ismersz valakit.. ezért lenne jó, ha az embereknek egy tábla lenne akasztva a nyakába a tulajdonságaikkal és eldönthetnéd, hogy megszeretnéd-e ismerni vagy sem. :-D Mindig a tulajdonságokon bukik el a dolog. Jó persze tudom, hogy alkalmazkodni kell és én képes is vagyok rá, ha érdemes, ha van kiért. Ha nem látom értelmét, meg sem próbálom. Te mióta vagy egyedül?
2015. okt. 9. 17:16
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!