Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
2015. aug. 14. 19:26
311/346 A kérdező kommentje:
Igen igen.. egy álomkép. Tudod az embernek mindig van egy véleménye egy másik emberről, mielőtt megismerné. Egy ilyen magában kialakított személyiség. Naivan hiszem, hogy jó ember, holott nem is ismerem. De inkább szeressek egy álomképet, mint egy rossz embert. De én hiszem, hogy Ő olyan, mint amilyennek gondolom. Majd kinövöm! :-D
2015. okt. 17. 09:21
312/346 anonim válasza:
Szerintem ez jó tulajdonság,még akkor is ha sok csalódáshoz vezet.A másik lehetőség az lenne,hogy egy jó emberről ismeretlenül csupa rosszat feltételezel és így próbálod óvni magad a csalódásoktól.
313/346 A kérdező kommentje:
Na látod, én a másik véglet vagyok. De ismerek olyat, aki tényleg mindenkiről rosszat feltételez. Szerintem ha mindig pesszimista vagyok és a jóban is csak a rosszat látom, soha nem leszek boldog. A remény sem helyes, mert tényleg szétmarja az embert belülről, de legalább egy kis színt hoz ezekbe a szürke napokba.. az, hogy várok valamire. És nem a negatív oldalát látom, hanem a pozitívat. Aztán vagy jó lesz a csattanó vagy nem. :-) Nem mondhatom, hogy feladtam, mert minden amibe belekezdek, végigcsinálom, ha kell véres verejtékkel. Régebben soha nem voltam ilyen. Beletörődtem a rosszba, úgy se lesz jobb címen és szenvedtem. Ami kihívás volt, amihez kellett kitartás, el sem kezdtem vagy feladtam, miután jött az első kis pofon. Sokat tanultam a régi énemtől! :-)
2015. okt. 17. 11:40
314/346 anonim válasza:
Valahol meg kéne találni az arany középutat. Ezzel a lánnyzóval szerintem túlzásba esel már. Nem kell a rosszat láni benne vagy akármi, csak amit nem úgy hoz az élet, ahoyg szeretnéd, azon emelt fővel tovább lépni.
315/346 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! Köszönöm, megfogadom a tanácsod!
2015. okt. 17. 12:46
316/346 A kérdező kommentje:
Megoldódni látszik az ügy, múlthét hétfőn láttam utoljára, szerintem biztosan elköltözött. Innentől rábízok mindent az időre! Köszönöm szépen a segítséget, a támogatást Nektek! :-)
2015. okt. 19. 09:03
317/346 A kérdező kommentje:
Ajajaj. Ismét szeretném a tanácsotokat kérni. :-D Az egyik munkatársam elhívott randizni. Jól elvagyunk, jókat szoktunk beszélgetni, de nem tudom, hogy mennyire tenne ez jót nekünk. A kollégák ilyen szívatósak, már most cukkolnak, hogy két szerelmes pár meg ilyenek.. ha kiderül, hogy randizunk, akkor itt végünk lesz. Szerintetek mit tegyek? Én adnék neki esélyt, mert tényleg olyan rendes, kedves, tisztelettudó és helyes is. Miért nem lehet minden egyszerű? :-)
2015. okt. 20. 08:47
318/346 anonim válasza:
Az élet már csak ilyen! :) Szerintem menj el, egy randi nem a világ!
319/346 anonim válasza:
Őszintén szólva én kollégával nem kezdenék soha. Pláne ha csak úgy vagy vele hogy jófej és rendes, de semmi egyéb extrát nem érzel iránta. Még ha komolybaban tetszene, akkor talán, de amúgy meg nem, munkahelyen rettentő kellemetlen lehet egymás szemébe nézni, ha pár randi után lepattintod, mert egyszerűen nem jön az érzés iránta.
320/346 A kérdező kommentje:
Már most elég kellemetlen, ugyanis tényleg nem lenne jó munkahelyen ismerkedni, mert itt ha nem is jön össze a dolog, elkerülni nem tudom. Szóval inkább hagyom, de valahogyan ezt neki is el kell mondani. Nem akarom megbántani.
2015. okt. 21. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!