Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/346 A kérdező kommentje:
Basszus ugyanerre gondoltam, mi van, ha Ő is gondol rám.. csak pont ugyanilyen, mint én, hogy nem mutatja.. :-D Remélem, hogy mellém ül és akkor bevetek mindent! Köszönöm tényleg a tanácsokat, megfogadom! :-) Már alig várom a hétfőt.. :-)
2015. aug. 21. 22:26
 42/346 anonim ***** válasza:
100%

:D De aranyos vagy te nő. Azt hittem ez is valami fárasztó hülye kérdés lesz, de olyan kis lelkes vagy, nem tudom megállni, hogy ne írjam, hajrá-hajrá! :)

Legközelebb mosolyogj rá, ha már úgyis egy busszal jártok, biztos ő is észrevett téged, alapvető, hogyha ugyanakkor mindig ugyanazzal busszal mentek, akaratlanul is lesz 1-2 rendszeres utazótárs, abban meg nincs semmi, ha ezt jelezvén egy mosolyt küldesz felé. :)

2015. aug. 22. 22:31
 43/346 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) Ilyen az, ha valaki rabja leszek. :-) Legközelebb tényleg nem hagyom elúszni a lehetőséget!
2015. aug. 22. 23:06
 44/346 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan aranyos ^^ Míg valami nem sikerül, írj élménybeszámolót! :D
2015. aug. 22. 23:14
 45/346 A kérdező kommentje:
Hahó! :-) Vásárlás közben eszembe jutott valami. Vettem egy ilyen kis csokit, amin 2 tündér van, mivel én csak tündérlánynak hívom. Ma sajnos nek találkoztunk. Szerintetek mennyire jó ötlet, hogy odaadjam neki? Na de a legnagyobb kérdés, milyen indokkal? :D Szép estét!
2015. aug. 24. 16:58
 46/346 anonim ***** válasza:

Hátttt, csak a paranoia beszél belőlem, de bármennyire is normálisnak tűnsz, én idegentől smemit nem fogadnék el csak úgy, vagy ha esetleg mégis, nem enném meg. Tudod, a mai világban... Nem ellened szól ez.

No meg nálam pl. általános buktató, hogy rögtön adni szeretne valaki valamit. Nem kell, inkább megismerni szeretném előbb. :) Ha esetleg trükkös szeretnél lenni, inkább pl rajzolj valami aranyosat és írd mellé, hoyg legyen szép napod! :) vagy hasonló. Mondjuk nekem a gesztusok mindig többet ésnek a tárgyi dolgoknál. :)

2015. aug. 24. 19:54
 47/346 anonim ***** válasza:

Inkább kínáld meg belőle ha úgy hozza a helyzet,de ne mindenáron csak ha úgy érzed nyitott lenne az ilyesmire.

Előbb nem ártana váltanotok pár szót,hogy mégis legyen előbb köztetek valami kapcsolat.Te már teljesen odavagy érte.Kicsit olyan ez mint amikor egy színészért lelkesedsz,úgy érezed mintha nagyon közel állna hozzád,de ő ebből szinte semmit nem érzékel.Tudd meg ő mit érez,érez-e egyáltalán valamit,lopd be magad a szívébe.

Egyik reggel utazhatnál szép vágott virággal a buszon,elég egy szál valami ami látszólag mindennél fontosabb neked,ez biztosan elindítana benne valamit.Talán még beszélgetésre is sarkallná.

2015. aug. 24. 20:43
 48/346 A kérdező kommentje:

Na inkább tényleg állítok magamon. Túl sok vagyok. Köszönöm!! :-)

.

2015. aug. 24. 21:55
 49/346 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ellenkezőleg, szólítsd le és kérdezd meg, eljönne-e egy kávéra/teára/sörre/pohár csapvízre valamikor. Lehet tök kedves és közvetlen például, de nem feltétlen érdeklődik a nők iránt.
2015. aug. 24. 22:04
 50/346 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a legnagyobb butaság ha feladnád.Inkább utasítson el minthogy meg se próbáld meghódítani.

De ehhez bátorság kellene és már az elejétől érzem,hogy te inkább az álmodozó típus vagy.Én is ilyen vagyok ezért ismerek fel egy másik álmodozót.

2015. aug. 24. 22:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!