Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
Jaj azt el is felejtettem, hogy megint vele álmodtam, bár ez már annyira megszokott :D
Milyen furcsa, neki is rák a horoszkópja.. de így már érthető a szimpátia és a vonzerő. Szerencsémre vagy épp balszerencsémre 10 emberből 9 rákba futok bele.. az egyik barátnőm, szintén rák, olyan lelki kapocs van köztünk, hogy megérzem, ha rosszul érzi magát. Hívom es pont jókor.. :) Deeeee akkor nincs ok az aggodalomra, valamilyen szinten megegyezik a személyiségünk.
Érdekes dolgok ezek :) Gondolom nyomaszt még téged eléggé, ami törtent, aztán már az agyad csakazért is előhozza álmodban :D
Tényleg, a barátaid tudják ezt a sztorit? Vagy legalábbis ez a barátnőd, akit most említettél?
Szeszélyesek ezek a rák csillagjegyű emberek... :P
Nem is feladásról van itt szó, szerintem egyszerűen először nem volt veled őszinte, max. udvarias. Én mindig azt mondom, hogy amit akar az ember, azt megoldja, amit nem, arra talál kifogást. Szóval -szigorúan csak szerintem- ha barátkozni szeretett volna, talált volna rá alkalmat. Nem vagy egy sorozatgyilkos kinézetű csaj :D (aztán meg ki tudja ;DDD) szóval nem igazán látnám akadályát.
Csak hajtom és hajtom a magamét, ugye? :D
Hmm.. elgondolkodtattál! Lehet, hogy igazad van, de akkor mehetne a színművészetire, mert elhittem.. :) Vagy nekem kellene valami személyiség megváltoztató tanfolyamra, hátha ki tudják "irtani" belőlem ezt a naivitást.. :D
Az a naivitás a személyiséged része,a vonzerőd része,ha nem lenne egész más ember lennél és nem jó értelemben.
Nem veled van a gond,illetve annyiban igen,hogy balszerencsés vagy a párválasztásban,de minden kudarc közelebb visz az igazihoz.Mindből tanulsz valamit és előbb-utóbb megtanulod felismerni az árulkodó jeleket.
Csak kélek ne add fel.Téged is megtalál a szerelem,minden téren jó adottságaid vannak és őszintén mondom az a csoda,hogy eddig még nem jártál sikerrel.
Nem a naivitással van baj, egy kevés az soha nem árt. Ellenben az embereket megérteni szinte lehetetlen. ÉS legtöbbször fölösleges is.
Nagyon sokan önmagukat sem ismerik igazán, hogy mit akarnak, mit miért tesznek. Egyik nap előadják a jóarcot, másnap már ki se lehet őket csalogatni a csigaházból. Szóval a naívság nem baj. inkább azoakt kerüd el messzire, akik nem egyenesek, mint pl. a buszos lány.
A nem egyenes viselkedés oka lehet félelem is,nem mindenki tud a kínos helyzeteken felülkerekedni.A buszos lány szerintem színlelt,mert a pillanatnyi helyzetből próbált kikerülni és egyszerűbbnek látta ha nem mondja el a valódi gondolatait.Szépen mosolygott és barátságos volt mert ilyen a természete és kerüli a kínos helyzeteket,de ettől még legbelül tudta,hogy mit (nem) akar igazából.
A hősnőnk azt látta/érezte amiben reménykedett és ez sajnos nem felelt meg a valóságnak,de ebben a helyzetben nehéz józanul gondolkodni.
Két zavarban lévő ember kínos pillanatai voltak ezek,az egyik lány kicsit többet képzelt bele a másik meg próbált udvarias és barátságos lenni,de mindketten rosszul kezelték a helyzetet.Ebből született egy félreértés ami a hősnőnk szívfájdalmához vezetett.
Attól tartok egy újabb beszélgetés újabb hasonló helyzetet eredményezne,jobb lenne szép emlékként elraktározni ezt a viszonzatlan szerelmet.Ha még nem is annyira szép emlék később talán majd az lesz.
Mert hogy is mondják a fiúk?:
Aminek mennie kell, menjen. Hidd el, engedd el!
Ne keverd terveid érzelmek vezérelt elvekkel.
Személyek és tárgyak, be nem teljesült vágyak,
gondold végig neked hány hiányzik és te hánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!