Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.
Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..
Köszönöm!!
21L
Nem rossz ember ő,csak nagyon rosszul kezeli az emberi kapcsolatokat és ez buta tetteket vált ki belőle folyamatosan.Szerintem ő is kínban van a buszon minden reggel,szívesen megnézném a pulzusát.
Gyönyörű nő és 28 évesen mégis magányosan tengeti az életét,ott biztos,hogy valami nincs rendben.Szenved a bőrében,de kifelé igyekszik magabiztosságot sugározni.
Nem lenne semmi ha egyik nap bekapcsolódna a beszélgetésbe,vagy valaki majd úgy tesz mintha ő lenne.
Mást én sem tudok, csak nevetni ezen a egészen! :-) Én biztos vagyok benne hogy nem rossz ember, nem hiába szúrtam ki, csak ez a barátkozás valahogy nek sikerült. Annyira nem ismerem, hogy ezt alá tudjam támasztani. Csak ő tudhatja az igazságot!
Borzasztóan aludtam, ki hogy aludt?? :-D
Ja jó, ilyen mélységben én már nem emlékszem mindenre :D
De attól még fals dolog levonni olyan következtetéseket, hogy biztos magányos vagy szenved...
Képzeljétek, miután írtam nektek, rosszul lettem, melózni sem tudtam menni.. begörcsölt a vesém, meg az alhasam, kiderült vesemedence gyulladásom van. Marad az ágy, a tea és a gyógyszerek.. na meg persze a GYK! :-)
Visszatérve a témához, nem hiszem, hogy magányos, vannak barátai és szerintem nagyon ideje sincs szomorkodni, munka mellett egyetemre jár, szóval biztosan el van. De még mindig nem gondolom, hogy rossz ember. :-)
Jobbulást a betegségből!
A barátok ellenére is lehet magányos az ember,ezt bizton állíthatom.Ha sok teendője van biztosan nem unatkozik,de este egyedül fekszik le és reggel egyedül kell fel azzal a tudattal,hogy egy újabb nap kezdődik igazi társ nélkül.
Ha mindezt gyönyörű nőként minden nap átéli 28 évesen akkor biztosan nem boldog a bőrében.Hiába a szép mosoly és a vidám természet,ez csak a külvilágnak szól.
"Sose mondtam,hogy szép vagyok,de itt a szépek se boldogok."
Nincs garancia a boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!