Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szép estét csajok! Tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép estét csajok! Tudnátok segíteni? Hogyan szólítsam le? Van a buszon egy lány.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lassan 1 hónapja, hogy majdnem minden reggel munkába menet látok egy gyönyörű szép lányt. Imádkozom, hogy mellém üljön le. Én szoktam figyelni Őt, de úgy veszem észre, hogy nem nagyon mutat érdeklődést felém. Szerintem én totál beleestem. Mégis mi a fenét csináljak? Imádok reggel munkába menni, csak ezért.. :-D Ti hogyan szoktatok kezdeményezni? Nem is tudom mi fogott meg benne. Mintha elvarázsolt volna. Alig várom a megállót, ahol fel szokott szállni és reménykedem, hogy Na talán majd ma történik valami. Esetleg rám mosolyog vagy ugye mellém ül.. mégis mi a fenét tegyek, hogy bármiféle "kapcsolatba" kerüljek vele? Vagy nem egyértelműek a jeleim? Vagy csak szimplán nem érdeklik a lányok..

Köszönöm!!

21L

2015. aug. 14. 19:26
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/346 Emberek ***** válasza:
100%

Régen jártam itt, de ahogy látom nem igazán változott a helyzet. Viszont nagyon egyet tudok érteni az előttem szólókkal, hogy lehet csak megpróbált valahogy ebből a kicsit kínos, és váratlan helyzetből kikerülni - udvariasan. Éppen ezért nem mondta el, mit érez/gondol valójában. Ez még nem azt jelenti, hogy el kell temetni, de mint ebből is kiderült minden végzet nehéz. Próbáld meg valahogy nem a rossz ízét érezni az egésznek, hanem valahogy a saját hasznodra fordítani! :) Gondold végig mi történt, és ezt majd később hogy lehet tökéletesíteni.

A másik dolog amit még láttam, hogy a párválasztásos téma. Őszintén sajnálom, hogy eddig csak a pofonok értek a pasikkal, de én azt mondom mindig van remény. Tudom én is kicsit naiv vagyok, ez a természetem. Szeretek lehetetlennek tűnő dolgokban hinni, és megvalósítani őket. És úgy gondolom, hogy akármennyire is balszerencsésen alakult eddig a pasikkal az életed, hidd el, hogy lesz olyan aki majd normálisan kezel :) Ezekkel az adottságokkal, amik Neked vannak, én is csodálkozom rajta, hogy még nem találtál magadnak normális párt :)

2015. szept. 20. 14:39
 202/346 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: kevés ám a normális ember, valakivel emg a kémia nem működik, hiába az. nem a kérdező helyett akarok válaszolni, de sajnos nem lehet azt eldönteni, ki ki iránt érez többet :/
2015. szept. 20. 22:34
 203/346 A kérdező kommentje:

Én is naiv vagyok, pont ezért bukom bele mindig a dolgokba, mert elhiszem, hogy ez most más lesz, Ő nem olyan.. biztosan normális és megérdemli a figyelmem, meg az időm, de persze mindig a végén derül ki, hogy elvesztegetett idő.. Egyszer csak kinövöm! :)

Most azon "dolgozom", hogy teljes közömbösséget mutassak kifelé, mert ugye a hölgyemény annak ellenére azzal a busszal jár, hiába imádkozom, hogy "csak 2-3 perccel később jöjjön a buszom", soha nem úgy jön.. :-D Na és persze a leányzó sem a korábbival megy, pedig eddig ez nem így volt, ritka volt mikor az én buszom ment hamarabb.. de hát miért is lenne egyszerű..na és mindig van szabad hely mellettem, de inkább leül máshová. Hiába imádkozom minden este, hogy ha nincs vele dolgom, ha a sors nem tartogat semmit számunkra, akkor legalább annyiban segíthetne, hogy sodorja az utamba, nem futok bele, mennyivel egyszerűbb lenne elfelejteni ezt az egészet, ha nem látnám. Viszont azt nem tudom, hogy észrevett-e, már nem is figyeltem, csak arra, hogy ott van a megállóban, de valószínűleg igen. Tehát meg kell tanulnom elfogadni a kudarcot és továbbmenni, nem elmenekülni, hanem szembe nézni ezzel és egész egyszerűen elfelejteni.

2015. szept. 21. 08:53
 204/346 A kérdező kommentje:
Jaj, butaságokat is beszélek.. szóval ha nem sodorná az utamba azt szerettem volna írni. :)
2015. szept. 21. 08:54
 205/346 anonim ***** válasza:
Nem tudsz amúgy egyel korábbi/későbbi busszal menni egy ideig? Míg elcsitulnak benned a dolgok.
2015. szept. 21. 20:43
 206/346 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy reggelente 15 percenként jár. Ha korábban megyek túl korai, ha későn elkéstem. :D De másik útvonal maximum, bár ott a villamos megálló, ahol szintén ott van a lány.. szóval mindenhol ott van. De nem baj..nemsokára meg lesz a jogsim, nem lesz gond!
2015. szept. 21. 21:30
 207/346 A kérdező kommentje:
Inkább repülök! :-D Légvonalba rövidebb is az út, aludhatok tovább, meg nem zavar a reggeli dugó.
2015. szept. 21. 21:32
 208/346 anonim ***** válasza:

Bicikli? :D Magánhelikopter!

Jobb ötletem nincs :( Halgass zenét vagy temetkezz valami jó könyvbe, nekem olynakor megszűnik szinte a világ, múltkor emiatt rossz helyen szálltam le a metróról, szóval xD addig se oda figyelsz :)

2015. szept. 21. 22:00
 209/346 A kérdező kommentje:
EZT NEM HISZEM EL!!!! Komolyan?? Áááá miért kell ezt? ELÉM ÜLT LE! Mellettem is volt hely.... ELÉM! Hogy ha nem akarok oda nézni is lássam.. ez egy teszt szerintem, az élet tesztel. Legközelebb leszállok! Kellemetlen nagyon. Főleg hogy olyan közel van, mégis távol..
2015. szept. 22. 07:34
 210/346 anonim ***** válasza:
Én már inkább kajak beszóltam volna, hogy "figyi a múltor csak kedves akartam lenni és barátkozni, nem gondoltm volna, hogy ekkora bunkó vagy, ha nem akarsz barátkozni, miért nem azt mondod?"
2015. szept. 22. 07:47
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!