Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.
Figyelt kérdés
Nem mentek szét,a férfi nyert,és nem én.2020. ápr. 22. 13:20
81/116 A kérdező kommentje:
De ez baromira nem csak a szexről szól,sőt... Tényleg nagyon szeretem,bármit megtennék azért,hogy minden nap mellette fekhessek le aludni,és összebújjunk elalvás előtt.☺☺
2020. ápr. 22. 21:50
83/116 A kérdező kommentje:
83:Hát,hogy mégis mit tud az a pasi,amikor nem gazdag,szarul néz már ki,a stílusa nem jobb az enyémnél (az a poén,hogy tényleg nem 😄😄😄),tutira nem áll fel már neki sokszor és sokáig,és nem imádja olyan hévvel ezt a nőt,mint én.Mégis akkor miért ő a nyerő?Mert ő pasi,így mások "nem szólják meg"?😅
2020. ápr. 22. 22:07
84/116 A kérdező kommentje:
88:Sokszor már nem dugja meg szerintem,mert nem áll fel neki túl gyakran.😂😂 Már 60 felett van,el van hízva,nem sportol...vérkeringés 0 alul.😄😄 Amúgy meg a nő már úgysem élvezi.Már nincs köztük szerelem és szenvedély egy ideje.Ha lenne,akkor a nő nem nekem panaszkodott volna a kapcsolatára.
2020. ápr. 22. 22:12
85/116 anonim válasza:
Eees még igy is őt valasztja!!
Szar érzés mi?😏
86/116 anonim válasza:
Ha választanom kellene hogy kivel lakjak együtt: veled, vagy azzal a 60 évessel akkor a 60evest valasztanám
Még akkor is ha sose állna fel neki és fütyülve mosná a fogát reggelente🤷♀️
87/116 A kérdező kommentje:
Most is lenne csaj,aki akarna velem lenni.😉 De fiatalabb is nálam,nem kell.Nekem egy NŐ kell.😌 Ja,és megnyugtat a tudat,hogy nem élvezi már a kis szerelmem a szexet azzal a vén f@@sszal.😌😌 És fog még velem legalább egy éjszakát eltölteni,ha nem többet.😉 N fogom feladni,aki mer az nyer.
2020. ápr. 22. 22:36
88/116 A kérdező kommentje:
*nem
2020. ápr. 22. 22:37
89/116 anonim válasza:
Dehogy kellesz bárkinek:D hazudsz.
90/116 anonim válasza:
Jooo de akkor mi a fenét akarsz mitőlünk???
Minek ez a sok megerősítő kérdés ha úgyis szarsz mindenki véleményére??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!