Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.
Komolyan gondolod ezt a kérdést? Milyen fajta megerősítésre vársz?
Hogy hogy mennyire érezd magad szarul? Pont annyira, amennyire szarul akarod magad érezni ilyenek miatt.
Az ilyen korú emberek a megszokás rabjai. Egy átlag hetero kapcsolatból fiatalon is nehezen szakadnak ki az emberek és ugranak bele leszbikus kapcsolatba (még ha mondjuk van is biszex hajlamuk), nemhogy 50-60 évesen.
Nem túlzás, hogy szinte csak a mesében létezik, hogy ott hagyja egy nő egy leszbikus kapcsolatért a kényelmeset és ketten szemben az árral, küzdve az emberek előítéletével, majd boldogan éltek életetek végéig.
Szerintem az a baj hogy azt hiszed mindenki rávehető a lezbiségre.
Nem, egy hetero nőnek mindenképp kívánatosabb egy fogatlan csöves is, mint egy divat modell csaj.
Mert farka van, ami neked nincs.
Vagyis szerinted ha te lezbi vagy, én egy férfi, velem is összejönnél, ha nem kell szopni és nem látod a farkam közvetlenül?
Ha erre nem a válasz, akkor éred már, miért nem téged választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!