Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.
Figyelt kérdés
Nem mentek szét,a férfi nyert,és nem én.2020. ápr. 22. 13:20
31/116 A kérdező kommentje:
28,29:El vagytok tévedve.Ezért nem jó,hogy ismeretlenül írogattok hülyeségeket.Nagyon távol áll tőlem,hogy valaha is börtönbe kerüljek.😀😀 De azért vicces.
2020. ápr. 22. 17:56
32/116 A kérdező kommentje:
30:Hozzám bármikor jöhet,élhet velem.Szeretni fogom őt nagyon is,a párjába már úgysem szerelmes.Mindent megtennék azért,hogy boldoggá tegyem,és mellettem mindig kellően kielégült lenne az biztos.😛
2020. ápr. 22. 18:00
33/116 anonim válasza:
Ohh ilyen egy hős szerelmes...leitatná,megerőszakolná,felvenné videóra akarata ellenére...ilyen ez a szerelem...
34/116 A kérdező kommentje:
Saját használatra kéne csak a videó.🙄 És nem erőszakolnám meg!😑
2020. ápr. 22. 18:20
35/116 anonim válasza:
Akkor is jogsértés
Es nyilvan nem egyezik bele abba sem hogy lefekudjon veled
Eddig se tette
Hany eve is mar? 3?
36/116 A kérdező kommentje:
Még 2 éve sem voltam belé szerelmes,nem,hogy 3.Na ennyire tudtok pontosan kb mindent.😂
Pontosabban személyiségi jogok megsértése.😉 De senki nem fog róla tudni,a nő sem.Egyébként pedig még megcsókolni sem próbáltam eddig soha,nem,hogy mással probálkoztam volna.De nyugi,részegen le fog velem feküdni!😉😉
2020. ápr. 22. 18:29
37/116 anonim válasza:
El se fog veled menni italozni ne izgulj😉😉😉😂😂🤣😃😀😀😃😁
38/116 anonim válasza:
“De senki nem fog róla tudni,a nő sem”
Csak az egész gyakorikérdések 😂
39/116 A kérdező kommentje:
38:Elfog nyugi!😉😉
39:Tudod a címem?Na ugye.😉
2020. ápr. 22. 18:39
40/116 anonim válasza:
Meglepődnél, ha a rendőrség kopogna:D anonim oldal ide, vagy oda, mindenre megvannak a módszerek. Úgyhogy csak okosan a fenyegetőzésekkel.
Ezt jó tanácsként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!