Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.
Figyelt kérdés
Nem mentek szét,a férfi nyert,és nem én.2020. ápr. 22. 13:20
71/116 anonim válasza:
Sztem megis lassan mar barmelyik itt levo LESZBIKUS szimpatikusabbnak talalna azt a 60as pasit mint teged
72/116 anonim válasza:
67 vagyok, a tetkó mindenkin csúnya, ebben egyetértek, viszont küldj képet magadról, mert lehet, nem tudod felmérni, hogy-h nézel ki, én meg majd leírom, ha esetleg valamin lehetne javítani.
73/116 A kérdező kommentje:
Utolsó:Majd te is ilyen lennél,ha 1 éve kielégületlen lennél még akkor is,ha egy ideje minden nap önkielégítesz.🙄🙄 De persze az sem segít.😂
2020. ápr. 22. 20:48
74/116 A kérdező kommentje:
Vagyis 71-es
2020. ápr. 22. 20:49
75/116 anonim válasza:
73# de mivel nem ilyen vagyok igy nekem van is kivel osszebujni neha
76/116 anonim válasza:
Kerdezo neked volt mar valakid egyaltalan eletedben?
77/116 anonim válasza:
#57 vagyok. Az én válaszomra még nem reagáltál... :D
79/116 A kérdező kommentje:
75:Akkor meg ne írj semmit!!
2020. ápr. 22. 21:44
80/116 A kérdező kommentje:
76:Nem fontosak a részletek.Így is nagyon eltértetek a fő kérdéstől.🙄
2020. ápr. 22. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!