Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.
Figyelt kérdés
Nem mentek szét,a férfi nyert,és nem én.2020. ápr. 22. 13:20
51/116 A kérdező kommentje:
utolsó:Ami késik,nem múlik!😉 De egy kis huszonévest persze,hogy könnyű volt megkapni.Olyan nekem is jutna bőven,de nekem kellenek,meghagyom őket nektek!😘
2020. ápr. 22. 18:57
52/116 A kérdező kommentje:
*nekem nem kellenek
2020. ápr. 22. 18:57
53/116 A kérdező kommentje:
Vagyis a 2 utolsó válaszolónak szóltak ezek.
2020. ápr. 22. 18:58
54/116 anonim válasza:
51# feltetelezem nem agysebészek...
55/116 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon gyökér vagy. Az meg, hogy mit próbáltam és mit nem, azt már nem osztom meg veled. Szinten aluli a stílusod. A 60 éves pasas különb lehet tőled belsőleg. Valószínűleg ez okozta vereségedet. 🤷♀️
56/116 anonim válasza:
Szerintem a szüleid már nem releváns segítségek, ha jól tudom.
Valószínűleg, ha annyira magas szinten űzték volna, azt, amit, tele emberséggel, akkor most nem kéne szégyenkezve letekinteniük egy ilyen gyerekre.
Úgyhogy szüleiddel csak ne takarózzál, szerintem forognak a sírjukban (Isten nyugosztalja őket). Már ha nem hazudtál anno.
57/116 anonim válasza:
Kedves kérdező, szerinted ha az általad imádott, szeretett nő (aki nem téged választott) látná, hogy miket írtál már róla, és miket tervezgettél vele (megdugod bosszúból, és nagyon megbünteted azt a filléres ri*ancot amiért játszott az érzéseiddel) mennyire akarna veled maradni, és boldognak lenni? Máskülönben szinte minden második embernek játszadoztak már az érzéseivel, mégsem kezdett el senki sem bosszú elméleteket gyártani. Ilyen az élet. Néha kapunk egy pofont, de felállunk, leporoljuk a vállunkat és tovább megyünk. De te még mindig a földön fekszel..
58/116 anonim válasza:
57# jajj ne pazarold ra az idodet
Teljesseggel menthetetlen
Fogjuk fel mindannyian: Övé lesz a nő
Punktum
Hátha attól megnyugszik...
59/116 A kérdező kommentje:
54:Az nem,de olyan magas az iskolai végzettségük,amiről te csak álmodhatsz drága!😉
2020. ápr. 22. 20:21
60/116 A kérdező kommentje:
55:Ha heteró nő vagy,akkor gondolom a fecsatolhatósat nem próbáltad.😂😂😂
Egyébként pedig meglepődnél,ha látnád milyen besavanyodott és elviselhetetlen az a pasi,de neked biztos jó lenne,mert van valami a lába között.Igaz már valószínűleg nem működik tökéletesen,de csak van neki.😆😆
2020. ápr. 22. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!