Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire érezzem szarul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.

Figyelt kérdés
Nem mentek szét,a férfi nyert,és nem én.
2020. ápr. 22. 13:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/116 A kérdező kommentje:
99:Sajnos eléggé.Pont ez a baj.
2020. ápr. 23. 08:33
 102/116 anonim ***** válasza:
93%

Tudod van az a mondás hogy "az igazi erő és tudás nem kényszerül állandó bizonygatásra"

Ha olyan biztos lennél magadban nem itt kérnél megerősítést és nem hangoztatnad ilyen görcsösen hogy igenis jó nő vagy,igenis a tied lesz,stb. Árad belőled a bizonytalanság, hiába próbálod nagy pofával leplezni

2020. ápr. 23. 08:44
 103/116 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok biztos, hogy jól értem, de egy feltehetőleg HETERÓ nőről van szó a kérdésben, hogy MIÉRT a FASZIJÁT választja egy CSAJ helyett?

Bocs, le kell ülnöm.

Heteróként előbb vonulnék cölibátusba vagy lennék egy 60 éves férfival, mint hogy nővel dugjak. Azt meg mondhatod, milyen jó kis puni vagy nagy csöcscsel, ettől csak jobban elhányom magam. Mert lyuk van a lábad közt, amire én nem játszok.

Vagy mi nem világos?

2020. ápr. 23. 12:25
 104/116 A kérdező kommentje:
102:Tévedsz.Legalábbis abban biztos vagyok,hogy jó nő vagyok,mivel van tükröm is,és nagyon sok férfi és nő is mondta ugyanezt.Azt is éreztem,hogy tetszem neki,mint nő.És nem,nem szoktam mindenkivel kapcsolatban ezt érezni,sőt,de vele kapcsolatban mégis ezt éreztem.
2020. ápr. 23. 12:29
 105/116 A kérdező kommentje:
103:Létezik felcsatolhatós is,és a nőnek nem kéne hozzám érnie csókon kívül,csak én érnék hozzá.😀😀
2020. ápr. 23. 12:30
 106/116 anonim ***** válasza:
83%

105# jo lenne ha ezt a felcsatolhatós/igazi farok hasonlitgatast abbahagynád.... így is túl sok hetero hiszi azt hogy aki használja az igazából farokra vágyik!!!

Nem,nem farok pótléknak használjuk és sztem mind elhatárolódunk a kérdezótôl ebben a témában!!

Amúgy meg hiába akarsz pasit pótolni

Lehet hogy felcsatolsz valamit de hogy lesz férfi tested?

Illatod, mozzanataid???

Ne redukaljuk már le a férfiakat egy szál farokra. Aki hozzajuk vonzodik az a komplett ferfiassagot keresi amit te nem tudsz megadni hiába probalkozol

2020. ápr. 23. 12:47
 107/116 anonim ***** válasza:
96%
utolsó teljesen igazad van. de ezt neki hiába magyarázod szerintem leragadt a felcsatolhatónál :D
2020. ápr. 23. 13:19
 108/116 A kérdező kommentje:

106:Egy nő is tud olyan határozott és durva lenni a szexben.

Pedig de,felcsatolhatóssal simán lehet az igazit pótolni.Sok nő használ is dildót önkielégítésre is,nem csak heterók.És nyilván attól nem fognak igazira vágyni.

Hát,akinek a férfiak szaga bejön az meg is érdemli.Fhuhh.Egy nőnek az illata is sokkal jobb.

2020. ápr. 23. 14:07
 109/116 anonim ***** válasza:
71%
de értsd már meg te szerencsétlen hogy nem a szexről szól minden. és nem, egy nő nem tud úgy viselkedni mint egy pasi.
2020. ápr. 23. 14:45
 110/116 A kérdező kommentje:
10o:Vagy de.Egyébként szerintem sem a szexről szól minden.Ki mondta ezt?Én biztos nem.De akkor szerinted mi a gond te másik szerencsétlen?🙂
2020. ápr. 23. 17:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!