Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.
Amúgy a fő kerdesedben még vesztettel a pasival szemben
40kommenttel később mi változott?
Nem téged választott
Te mondtad
utolsó:A rendőrség jót röhögne egy ilyenen.1:Nincs bizonyíték,hogy ez valós szándék.2:Meg sem történt semmi ilyesmi. 3:Sosem tudnák ki az a nő,hiszen van sok ismerősöm.
.ég távoltartásit sem leget csak úgy szerezni,nem,hogy egy ilyet komolyan vegyenek.Azt ír mindenki egy ilyen fórumon,amit akar,még azt is írhatom,hogy Cher vagyok.LOL
Látszik,hogy nem értetek hozzá,nem mozogtatok ilyesmi körökben,és,hogy fiatalok vagytok.😂😂
Most döntsd már el hogy megakarod e erőszakolni vagy sem
Magától nem fog az sgyadba ugrani már
Ó hidd el, többet tudok erről, mint te:D... na de inkább jobb is, ha nem tudod ;)
Nálad meg idősebb vagyok, de ne zavarjon:D
Es mikor fogja szted meggondolni magát ha eddig nem tette?
Itt nyuglodsz egy éve
Itt az oldalon sztem barmelyik leszbikus előbb megkapta a nőjét mint te pedig te elvileg olyan hu de jó nő vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!