Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire érezzem szarul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.

Figyelt kérdés
Nem mentek szét,a férfi nyert,és nem én.
2020. ápr. 22. 13:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/116 A kérdező kommentje:
109*
2020. ápr. 23. 17:55
 112/116 anonim ***** válasza:
95%

De aki férfira vàgyik az miért is veled feküdne le egy férfi helyett? Még mindig nem értem... ráadásul egyik szavaddal ütőd a másikat.egyszer hetero a nőd és pasipotlo akarsz lenni,masszor elfogadod hogy nem lehet a tied aztán következő pillanatban már azt mondod a tied lesz úgyis

Szánalmas egy ember vagy

Igazi pszichopata

2020. ápr. 23. 17:59
 113/116 A kérdező kommentje:
112:Örülök,hogy le is doktoráltál drága!😉
2020. ápr. 23. 18:16
 114/116 anonim ***** válasza:
76%

109-es vagyok. Akkor most igen vagy nem? Mivel azt hiszed azzal hogy felcsatolhatóst használsz, máris tudsz helyettesíteni egy férfit. Az a nő aki nem leszbikus, nem fog veled lefeküdni csak azért mert neked van egy műpéniszed. Ahogy a férfit sem csak a farka miatt szereti. Magát a férfiasságot szereti, ami benned nincs meg, de ezt már előttem is leírták.

"Hát,akinek a férfiak szaga bejön az meg is érdemli.Fhuhh.Egy nőnek az illata is sokkal jobb."

Egyébként nehogy már te legyél felháborodva mert az emberek többsége heteroszexuális. Miért kell ennyire degradálni másokat?

Gondolkozz el magadon, mert súlyos problémáid vannak.

2020. ápr. 23. 18:20
 115/116 anonim ***** válasza:
91%
A másik, szerinted egy hetero nőnek mennyire vagy vonzó látvány felcsatolható farokkal és nagy mellekkel, hosszú hajjal női arccal női hanggal?
2020. ápr. 23. 18:26
 116/116 anonim ***** válasza:
Nyugodj bele, hogy annyira nem kellettél neki, hogy téged válasszon. Az itteni ámokfutásod alapján ezen nem lehet csodálkozni. Veszíteni tudni kell(ene). Neked ez a túltengő egoista jellemed miatt nem megy.Az a típus vagy, akit már szánalomra sem lehet méltatni. Remélem egyszer emberedre találsz, aki megmutatja merről hány méter. Na akkor tényleg szrul fogod magad érezni.
2020. ápr. 24. 09:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!