Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érezzem szarul magam, hogy egy 60 körüli nálam sokkal rosszabbul kinéző pasival szemben veszìtettem?! Persze a nyeremény egy nő volt.
Pedig én már kezdtelek megsajnálni, hogy a figyelmeztetések ellenére mégis sikeresen pofára estél (nem, nem volt bennem kárörvendés, ha hiszed, ha nem), erre megint elkezdesz másokat mocskolni.
Hidd el, egy szakember szívesen levezeti, ha megkérdezed, hogy miért gondolja mindenki, hogy élőben is pontosan ennyire agresszív, indulatos és nemtörődöm vagy. Nincs olyan, hogy a személyiséged ennyire külön válik (kivéve ha mentálisan beteg vagy, de az ugye megint nem egészséges).
Csak vegyél mély levegőt és ne utálj másokat. Hidd el, mi tudunk tisztalappal indítani feléd, ha te is megpróbálod.
Pedig tévedsz utolsó.Itt azért vagyok ilyen indulatos,mert támadnak a hülyék,itt vezetik le a frusztrációikat.Én meg itt legalább nyugodtan lehetek dühös.
Amúgy ok,hogy nem akar velem élni,de addig úgysem nyugszom,amíg legalább egy alkalommal ágyba nem viszem,és azt nem tehetek vele,amit csak akarok.Nagyon meg fogom büntetni,amiért szórakozgatott velem meg összetörte a szívemet.
“...addig úgysem nyugszom,amíg legalább egy alkalommal ágyba nem viszem,és azt nem tehetek vele,amit csak akarok.Nagyon meg fogom büntetni,amiért szórakozgatott velem meg összetörte a szívemet.”
Ezzel támasztod alá, hogy élőben is olyan vagy, mint amit itt látunk belőled. Mutasd meg mindenkinek, hogy tovább tudsz lépni és “nem pazarolod el a fiatal éveidet a szingliségre”, meg egy szekér kergetésére, ami úgyse vesz fel.
Tudom, hogy képes vagy rá.
“Én meg itt legalább nyugodtan lehetek dühös.“
Mostantól amúgy ez lesz a kedvenc paradoxonom:D
Neked mondhat bármit az ember, hiába utasítanak vissza, te csak mész előre. Az ilyenek szoktak a börtönben vagy egy gumiszobában kikötni.
Tégy belátásod szerint.
Legyen a börtön
Legyen a börtön🤞🤞
És az jó lesz, ha te megszerzed magadnak 1x, a párját meg miattad elveszíti örökre? És utána se kutyája, se macskája de te legalább egyszer megdugtad bosszúból. De nagy siker.. Kiteheted a polcra..
Annak azért örülök, hogy legalább a mi korosztályunkra nem vagy veszéllyel.
30# hat hol erdekli ot az?
Eddig se erdekelte hogy az a no mit erez szted erdekelne hogy tonkreteszi a kapcsolatat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!