Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mitől lesz valaki homoszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés
Szerintetek a homoszexualitás betegség, vagy szabad akaratból választott életvitel? Hallottam már mindkét verziót.

2014. máj. 8. 17:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim válasza:
84%
"Bibliások".!! Bűn a nagy lósz@rt. Ez egy tulajdonság. Olyan mint a hajad vagy a szemed színe. Elvileg szabad országban élünk. Miért nem szerethetnem azt akit akarok??!!! Ezt annyira utálom. .. bűn. . Miért lenne az?? !@
2014. jún. 6. 22:18
 32/83 anonim ***** válasza:
0%

Szabad országban élünk, ahol szabadon cselekedheted a bűnt, és gondolhatod közben azt, hogy ez szeretet, és szapulhatod a keresztényeket, akik szintén szabad országban élnek, és abban hihetnek szabadon, hogy ez bűn, és ezt a véleményüket egyenlőre szabadon el is mondhatják és azt is, hogy van belőle megtérés. Azonban senki sem akadályoz téged a bűnben élésben.

Ha úgysem hiszel Istenben és a Bibliában adott kijelentéseiben, akkor téged mit zavar, hogy mi ebben hiszünk és meg is szabadulunk ebből?

Nem értem, hol itt a probléma és ki akadályozza a "szabadságodat".

(Azért az idézőjel, mert ez valójában rabság, a bűn rabsága, csak nem veszed észre, hogy láncon tartott rab vagy. Ha akarnál sem tudnál szabadulni önerőből. Próbáld csak ki. Jézus tudna megszabadítani - ha akarnád. De Ő is tiszteletben tartja a "szabadságodat" - ha nem akarod, nem szabadít meg akaratod ellenére.)

2014. jún. 20. 07:58
 33/83 anonim válasza:
0%

A homoszexualitást egy génhiba okozza, melyet már állatokon is megfigyeltek. Ebből kiindulva nem lehet szabad akaratból választott életvitel. Azt hogy valaki melyik nemhez vonzódik azt nem a szabad akarat dönti el bizonyította be több állatokkal (kacsákkal) végzett kísérlet.

Alapvetően egy ember 1 nemhez vonzódik. Akkor feltehetjük azt a kérdést, hogy mi van a biszexuálisokkal?

Erre a magyarázat az, hogy pl a férfiak a prosztatájukat ingerelve is el tudnak jutni a csúcsra így elméletileg minden férfit minden férfi ki tud elégíteni, de ez nem jelenti azt, hogy azért mert ki tud elégíteni ahhoz a nemhez is vonzódik és annak a nemnek a látványa izgatja szexuálisan. Ezt nagyon egyszerű eldönteni.

Az egyén elé oda kell rakni egy csupasz szexi női képet, ha erekciója lesz, vagy szexuálisan izgalomba jön akkor a női nemhez vonzódik

Az egyén elé oda kell rakni egy csupasz férfi képet,

ha erekciója lesz, vagy szexuálisan izgalomba jön akkor a férfi nemhez vonzódik.

2014. jún. 20. 11:55
 34/83 anonim ***** válasza:
0%

Nem valószínű, hogy génhiba. Ezt az elméletet már több orvos is kétségbe vonta. Az egypetéjű ikreknek kb. csak a fele lesz homokos, holott genetikaliag 100%-ban azonosak, akkor hogyan lehetséges ilyen irdatlan nagy eltérés ebben a kérdésben?!?

Továbbá számos esetben fordul elő abnormális családi nevelés, vagy káros hatás a szexuális fejlődést illetően, akkor tehát ezt sem az állítólagos "génhiba" okozza, hanem a pszichoszexuális fejlődés zavara.

2014. jún. 22. 21:29
 35/83 anonim ***** válasza:
84%

Az egypetéjű ikreknél tapasztalt eltérések meggyőzőek a génhiba kizárásának javára, amennyiben hiteles eredmények.

Ugyanakkor pontosan a testvérpárok eltérő szexualitása szól a neveltetési hatások ellen, hiszen nem valószínű, hogy a szülők különösen eltérően kezelik a gyerekeiket.

De, ha feltételezzük, hogy csakugyan valamilyen külső behatás a ludas, akkor sem tudhatjuk, hogy a melegfelvonuláson látottak miatt "kattan be" valaki, vagy egy fejsérülés, esetleg kemikáliák bevitele/bevitelének hiánya miatt... És amíg nem ismert a kiváltó ok, továbbra sem befolyásolható, eldönthető a későbbiekben tapasztalt szexualitás.

Megtérni belőle... Aki vallásos, és úgy érzi, hogy bűnben él melegként, próbáljon meg "megtérni" belőle, én nem állok az útjába. De kár bizonygatnia a nem vallásosoknak, hogy bűnösök. A nem vallásosak, mint én, másképp, kívülről szemlélik a vallást. (Mint ahogy korábban is kifejtettem itt) Az emberek sokfélék, a vallás és az azt intézményesítő egyházak mindig is küzdöttek eme sokféleség ellen, ezért fogalmazták meg a "bűn" definícióját, amely devianciák lefaragásával kívánatos a népesség viselkedésének kiszámíthatóbbá tétele, a tömegek homogenizálása a könnyebb irányíthatóság, könnyebb sarcolhatóság és a politikai, hatalmi érdekek érvényesítése érdekében.

Én nem kívánom alávetni magam semmiféle egyház, papság hatalmi érdekeinek önként, épp elég, hogy a jelenleg domináló világvallás, a hitelpénzrendszer befolyása alatt kell élnie mindenkinek.

2014. jún. 22. 21:44
 36/83 anonim ***** válasza:
84%

Nem betegség és nem is választható.

Gondolj bele, bármi is történik veled nem fogod megváltoztatni a szexuális irányultságodat.

Sajnos azért hallhattál ilyeneket, mert sok ember buta vagy csak fél és nem meri megismerni, hogy mi ez az egész.

Amit nem ismerünk attól félni szoktunk...

2014. jún. 22. 22:07
 37/83 anonim ***** válasza:
15%

hát én megismertem, legyőzve egészséges félelmemet, bár ne tettem volna. Jó sokáig ismergettem ezt az "életet" soha többé nem kérek belőle!

Újra megismétlem: bár egyetértek azzal, hogy magadtól nem tudsz megtérni belőle, végeredményben ugyanazt fogalmaztad meg, mint a Biblia: Jézus mondja: nélkülem semmit sem cselekedhettek." Én visszautalok arra, hogy Jézus volt az, aki legyőzte a Sátánt a kereszten, én pedig részesévé lettem ennek a győzelemnek.

Így viszont bizony, hogy győztes vagyok!

Másik:

"hiszen nem valószínű, hogy a szülők különösen eltérően kezelik a gyerekeiket."

Dehogynem. El sem tudod képzelni mennyire. Pl. ahol az egyik gyerek a kis kedvenc, akinek mindig mindent szabad, elkényeztetett, míg a másik az, aki mindig mindenért hibás, és még a testvére gonoszságaiért is őt verik meg. Lehet, hogy el sem hiszed, hogy van ilyen, de bizony van. Nagyon sokféle degenerált "családi élet" létezik...

2014. jún. 24. 21:41
 38/83 anonim ***** válasza:
91%

Kedves utolsó!

Nem vagyok nagyon otthon a bibliai témákban, de jártam hittanra. Nekem azt tanították, hogy Isten mindenkit szeret, meg hogy a saját képére alkotott minket.

Akkor kérdem én, néhány ember miért nem fogadja el, hogy van ilyen meg olyan ember.

és--- miért arról kell megítélni, hogy kit szeret??

Nem azzal kéne foglalkozni, hogy éli életét normális keretek közt -ami lehet neked nem fér bele a normálisba- és nem egy baltás gyilkos?

Vagy egy tanács, amit én megtanultam 21 éves fejjel:

ne ítélkezz mások felett

21/L

2014. jún. 24. 23:29
 39/83 anonim ***** válasza:
84%
Terelő kérdésfeltevés, a homoszexualitás egyik sem. Nem választottam, hogy meleg legyek, csak szerencsém volt. :)
2014. jún. 25. 01:04
 40/83 anonim ***** válasza:
84%

#37 válaszoló!

Megkérdezhetem, hogy hogyan ismerkedtél meg ezzel a világgal?

Saját tapasztalat, Internet, Fórumok, Ismerős vagy épp egy zakkant ember (aki MELLÉKESEN meleg) "okozta" ezt a tapasztalatot?

És ez a Jézus nélkül nem tehetsz semmit vagy mi a szösz... őőőő maradjunk annyiban, hogy te abban hiszel, attól még ne szidd/szapuld ember társaidat csak azért mert "mások", mint te. Kifordítva mindenki rózsaszín...gondolkodj ezen.

Amúgy szép, hogy hiszel valamiben, de ne hagyd, hogy átmossák az agyad! Talán még nem késő...

2014. jún. 25. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!