Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz valaki homoszexuális?
Figyelt kérdés
Szerintetek a homoszexualitás betegség, vagy szabad akaratból választott életvitel? Hallottam már mindkét verziót.2014. máj. 8. 17:26
1/83 anonim válasza:
Attól, hogy citromos sört iszik.
Tibi atya
2/83 anonim válasza:
Igazából én személy szerint pontosan nem tudom,hogy betegség-e vagy sem. De ha tippelni kéne,akkor a szabad akaratból választott életvitelre tippelnék.
5/83 anonim válasza:
Hát 2 féle lehet szerintem. Az egyik nem tehet róla, hanem egyszerűen úgy születik, hogy a saját neme vonzza őt. A másik fajta meg olyan, hogy annyira kiábrándult a másik nemből, hogy, inkább megpróbálja a saját nemével, és az jobban bejön neki.
6/83 anonim válasza:
Akkor hogy egy harmadik verziót is halljál:
Veleszületett tulajdonság.
Azért nem betegség, mert a betegség károsítja a szervezetet, míg a homoszexualitás nem.
Azért nem életvitel mert a heteroszexualitás sem életvitel.
Azért nem választott, mert akkor a heteroszexualitás is választható lenne. Márpedig az hogy a farka az embernek mire áll fel, semmiképp nem tudatos döntés eredménye.
Várom a Biblia idézeteket:D
7/83 anonim válasza:
5-ös vagyok. Bár ilyen alapon én is lehetnék az, a lányokkal soha nem jöttem ki elég jól, a fiúkkal meg mindig jól kijövök, de inkább csak elmegyünk haverjaimmal bek*rni szerencsére nem fordultak meg a fejemben meleg hajlamok, előbb megyek el k*rvázni mint hogy homár legyek.
8/83 A kérdező kommentje:
A lelkibetegségek nem károsítják feltétlenül a testet.
Viszont ha betegség akkor miért nem próbálják gyógyítani.
2014. máj. 8. 17:41
9/83 anonim válasza:
Amúgy igen, ez agyi betegség. Aki nem hiszi, nyugodtan olvasson csak utána. Nem én találtam ki. Bocs homárok, de ez van, nem normális :P
10/83 anonim válasza:
9-es: A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel. Csak úgy mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!