Vizsgálja valamilyen tanulmány, hogy a homoszexuális párok által felnevelt gyerekeknek mi lesz a későbbi sorsa és hogy milyen emberré válnak a többi fajta családmodellben felnevelt gyerekekhez képest?
Szóval van tanulmány, ami összehasonlítja mondjuk a homoszexuális párok, a heteroszexuális párok, az egy szülő által felnevelt gyerekek (és stb.) közötti különbségeket?
Most nem úgy értem, hogy a melegek által neveltekből melegek lesznek-e (ez irreleváns most). Hanem hogy az élet többi területén milyen emberré válnak. Értitek: például nagyobb-e a depresszióra, öngyilkosságra, bűnözésre való hajlam, vagy kisebb, stb. Kitartóbbak-e, vagy pont az ellenkezője, stb.
Szerintem érthető a kérdés. Készült(ek)-e tanulmány(ok) a témában?
Jaj a kis 8. hozzászóló, h felkapta a vizet:)
Nem fogom neked megkeresni, mert pont leszarja a hisztidet mindenki, de volt ilyen, a végén a kissrác le is lőtte a két homokot.
További jó hisztizést!
Én ugyan nem kaptam fel a vizet, csak kérem a forrást. Mert anélkül annyit ér az állításod, amennyit a véleményed is.
Ha volt is ilyen, az egyetlen család. Szerinted összesen két ember meleg az országban? Ha a borsodi cigány molesztálja a gyerekét, szigorúan hetero módra, akkor te meg én is pedofilok vagyunk, mert az övével egyező a szexuális irányultságunk?
Na mindegy, igazából nem tépem a számat, mert az ilyen hevesen meleggyűlölő birkák azok, akik soha az életben egyetlen eggyel se fognak találkozni, így a véleményük róluk igen keveset számít.
Amúgy legközelebb a helyedben jobban odafigyelnék épp melyik usereddel vagy bejelentkezve a 10-ből. Látod, a kezdeti állítást még az "Itt látható a legjobb" nickeddel tetted aztán meg nem vetted észre, hogy a másik neveddel vagy bejelentkezve és azzal reagáltál.
Ennyire fontos neked egy noname oldalon a felszavazottság mértéke, hogy csak ezért lépegetsz ki-be felhasználónevek között, csak hogy saját magad fel tudd szavazni tízszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!