Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vizsgálja valamilyen tanulmány...

Vizsgálja valamilyen tanulmány, hogy a homoszexuális párok által felnevelt gyerekeknek mi lesz a későbbi sorsa és hogy milyen emberré válnak a többi fajta családmodellben felnevelt gyerekekhez képest?

Figyelt kérdés

Szóval van tanulmány, ami összehasonlítja mondjuk a homoszexuális párok, a heteroszexuális párok, az egy szülő által felnevelt gyerekek (és stb.) közötti különbségeket?

Most nem úgy értem, hogy a melegek által neveltekből melegek lesznek-e (ez irreleváns most). Hanem hogy az élet többi területén milyen emberré válnak. Értitek: például nagyobb-e a depresszióra, öngyilkosságra, bűnözésre való hajlam, vagy kisebb, stb. Kitartóbbak-e, vagy pont az ellenkezője, stb.

Szerintem érthető a kérdés. Készült(ek)-e tanulmány(ok) a témában?

2014. márc. 22. 10:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Te nem ismered a reprezentatív szó jelentését illetve azt, amiről beszélni próbálsz sikertelenül.

Segítek.

[link]

Szívesen.

2014. márc. 22. 14:44
 22/29 anonim ***** válasza:

Az angol cikk a LifeSiteNews nevű hírportálról származik, ami egy szélsőséges amcsi hírportál. Olvasgass bele néhány cikkükbe, nem sokkal jobbak, mint a kuruc.

De nem is ez a lényeg. És ha ez történt? EGY alkalommal? hétmilliárd ember él ezen a földön, és ti mutattok egyetlen egy példát, és minden el van intézve. Ezt ti teljesen komolyan gondoljátok? Linkeljek 1 esetet, mikor hetero apuka molesztálta a gyerekét, és akkor te is molesztáltad/molesztálni fogod a tiédet? Komolyan emberek, van bármi elképzelésetek arról, hogy mit jelent indokolni valamit? Nem azt, hogy hozol a milliárdszor milliárd meleg kapcsolatból, ami az emberiség történelme alatt létrejött egyetlen darab példát valami rosszra. Még csak nem is azt, hogy hozol kettő darab példát.

2014. márc. 22. 15:04
 23/29 A kérdező kommentje:

23:

Igen, én is ezt mondtam. Hogy ez nem reprezentatív, csak egy eset. Ugyanazt mondom erről, mint amit te is. (Annyi történt hogy te kértél egy forrást róla, amire én kíváncsi lettem (a másik válaszoló alapján) hogy tényleg megtörtént-e. Beírtam a google-be pár kulcsszó kombínációt és az egyikre kihozott egy kurucos cikket, amit belinkeltem).

Ezért írtam hogy nem ilyen egyedi esetekre vagyok kíváncsi, mert ez tényleg semmit nem mond el. Sőt, engem nem is a molesztálás érdekel és nem is az, hogy a gyerekből meleg lesz-e.

Csak az érdekel, hogy voltak-e már olyan tanulmányok, amik tömegesen vizsgáltak hetero/homo párok, egyedülállók által felnevelt gyerekeket és arra törekedtek, hogy ezek a különböző nevelések milyen felnőtt embert eredményeznek végül.

2014. márc. 22. 15:25
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen, van a normális pároknál is ilyen. De nézd meg, hogy hány normálsi pár van gyerekkel, és hány b*zi "pár" van gyerekkel. Utóbbiak esetében elég sok molesztálási ügyet lehet találni, írd csak be a keresőbe, és te magad is meglátod. De tök jó, hogy minden, utolsó hírportált is ismersz kívülről-belülről :). Szóval neked az a szélsőséges hírportál, ami a vita ellenfeleidnek az igazát bizonyítja (hogy volt ilyen eset a "mintaszülőknél").
2014. márc. 22. 15:36
 25/29 anonim ***** válasza:

@Kérdező, ezt elsősorban nem neked írtam, hanem pl "Itt látható a legjobb" 17-es meg 18-as válaszára.

@25, nem azért szélsőséges, mert én nem értek vele egyet. Menj fel az oldalra, és olvasgasd. A melegházasságra csak úgy utalnak: Gay "marriage". Mert hát az nem házasság, csak idézőjelben. Én megfogadom a tanácsokat és használni fogom a google-t, használd te is az oldal sarkában a keresőt. Beeírsz annyit, hogy gay, és kidob egy rakás gúnyolódó, elítélő cikket melegekről.

2014. márc. 22. 15:54
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Az előbb beszéltek épp arról, hogy hagyni kéne a skatulyákat. Ha valaki elítéli a b*zikat, akkor az máris szélsőséges? Miért is szélsőséges?
2014. márc. 22. 15:56
 27/29 anonim ***** válasza:
17%
A melegek alapjába véve aberrált állatok, ezért molesztálják a gyerekeket, nem a melegség miatt.
2014. márc. 22. 20:23
 28/29 anonim ***** válasza:

Olvasgattam a hozzászólásokat és azt kellett leszűrnöm, hogy a tolerancia csak egy bizonyos fokig él az emberekben.

Nem vagyok vallásos, nem vagyok homoszexuális sem. Ez csak azért volt fontos leírnom, mert szerintem az sem hat sokkal jobban a gyerekek fejlődésére, amit az utcán látnak. Egymás karjába boruló 12-13 évesek, a tér kellős közepén iszogató, bagózó fiatalok, és még szót sem ejtettem a sokkal nyíltabban szexualitást sugárzó viselkedésekről.

Egy 4-5 éves gyerek már meg meri kérdezni, hogy miért van, ez? és azt is megmeri kérdezni, hogy az ő szülei miért nem olyanok, miért nem viselkednek úgy? Persze csak, ha nem viselkednek úgy. És itt változhat meg minden, ez egy hihetelenül fontos kérdés, vagyis inkább fontos válasz.

Természetesen az, hogy "azért mert szeretik egymást" nem a legtökéletesebb válasz, mert egy csomó kérdést felvet, amit meg kell válaszolni.

És mondhat akárki, akármit, de egy meleg férfi is el tudja magyarázni a gyereknek, hogy az, amit ők csinálnak nem teljesen természetes, de járható út. Ha épeszű, akkor nem fogja arról győzködni, hogy melegnek kell lennie, mert tudja, hogy az mivel jár. Ezt meg ugye nem kell fejtegetni.

Összefoglalva: Felérést nem fogsz találni, mert még nem telt el elég idő ahhoz, hogy kutatni lehessen.

Az embert pedig nem az teszi mássá, hogy a saját neméhez vonzódik, hanem az, hogy hogyan tolerálja a külvilág hatásait.

2014. ápr. 13. 21:30
 29/29 anonim ***** válasza:
"Toleránsabb" lesz, az biztos, de saját maga irányában is, hiszen ott van előtte a jó példa ...
2014. okt. 21. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!