Vizsgálja valamilyen tanulmány, hogy a homoszexuális párok által felnevelt gyerekeknek mi lesz a későbbi sorsa és hogy milyen emberré válnak a többi fajta családmodellben felnevelt gyerekekhez képest?
Szóval van tanulmány, ami összehasonlítja mondjuk a homoszexuális párok, a heteroszexuális párok, az egy szülő által felnevelt gyerekek (és stb.) közötti különbségeket?
Most nem úgy értem, hogy a melegek által neveltekből melegek lesznek-e (ez irreleváns most). Hanem hogy az élet többi területén milyen emberré válnak. Értitek: például nagyobb-e a depresszióra, öngyilkosságra, bűnözésre való hajlam, vagy kisebb, stb. Kitartóbbak-e, vagy pont az ellenkezője, stb.
Szerintem érthető a kérdés. Készült(ek)-e tanulmány(ok) a témában?
Tudom most megint népszerűtlen leszek, de se baj.
Ne úgy érveljetek, hogy "be kéne tiltani", meg volt "az a házaspár".
Ezek nem érvek, egy eset, egy példa ne releváns semmilyen esetben sem. Ha egy valakin kipróbálunk egy új gyógyszert, abból nem lehet következtetést levonni.
Én nyíltan vagyok leszbikus és szeretnék majd gyereket.
Viszont a meleg férfiak gyerekvállalását nem támogatom. Mégpedig azért nem, mert rengeteg meleget ismerek és én egyikre sem bíznék egy gyereket nyugodt szívvel.
Viszont, és most kövezzetek meg: Semmilyen férfit nem szabadna gyerekek közelébe engedni. A szexuális bűncselekmények, családon belüli erőszak, lelki terror elkövetői szinte kizárólag férfiak, csak nagyon-nagyon kis százalékban nők.
A férfiak között több a drogfüggő (alkoholizmust is ide véve), a gyilkosságok szinte 100%-át férfiak követik el.
Ha lesz gyermekem (örökbefogadás útján, kislány) egy férfi rokon sem láthatja majd, ne mehetnek a közelébe.
Nem azért, mert nagy feminista lennék, csak azért, mert a zaklatások nagy részét férfi rokon követi el. Másrészről túl sok bántalmazott nőt ismerek, akik majd 40 évesen sem képesek normális életre.
A homoszexualitást hiba lenne összekeverni a pedofíliával, mielőtt valaki ezzel jönne. Két felnőtt ember kapcsolata nem ugyanaz, amikor egy felnőtt zaklat egy gyereket.
Normális érveket várok, nem egy soros mocskolódást, meg ne azt böfögje vissza senki, amit valami náci párt a szájába adott.
Ennyi ostoba embert egy helyen. "Emlékszem mintha láttam volna valami ilyesmit a TV-ben, ezért rohadt b...ik". Mert ami a TV-ben van, az mind igaz, és egyáltalán amire te azt mondod, hogy a TV-ben volt, az tényleg volt, és ha tényleg volt a TV-ben és tényleg nem megrendezett volt, akkor biztosan ez az átlag, és egyáltalán hogy képzelitek ti ezt? Nem tartjátok magatokat nevetségesnek az ilyenfajta érveléssel?
Én láttam a TV-ben, hogy az UFÓk megtámadták a földet. Meneküljetek, mert megölnek titeket is! Gyorsan ássátok el magatokat, akkor nem találnak meg. Anyám...
Kérdező, voltak ilyen felmérések, és egyiknek sem sikerült bizonyítania, hogy a meleg párok gyerekei számottevően mások lennének, mint a hetero párok gyerekei. Hidd el, ha bármilyen ötödrangú statisztikai hivatal kimutatott volna bármilyen eltérést, a nagy b...zók naponta hatszor linkelgetnék ide.
Sziasztok! Kösz az eddigi válaszokat, bár azt reméltem hogy valamilyen tanulmányokat, felméréseket fogtok belinkelni, amiben mondjuk megvizsgáltak 1000-1000-1000 különböző nevelésű gyereket, vagy ilyesmi.
A 8-as kérte a linkjét annak, amit egy korábbi válaszoló kérdezett, hogy egy korábban a sajtóban pozitív példaként szereplő meleg pár terrorizálta a gyerekét.
Megtaláltam a híradást, tehát ilyen tényleg történt:
De ettől függetlenül ez tényleg csak egyedi eset. Úgy értem ugyanilyen heteróknál is előfordulhat. Ha tudtok linkeket ezzel foglalkozó felmérésekhez, tanulmányokhoz, azokat megköszönném.
kuruczinfóról tájékozódni?
Az nagyon hiteles, pártatlan oldal. Meg ott nem hisznek a Holokausztban, de a zsidó világ-összeesküvésben igen...
16:
GOOGLE. Ezt használtam és a kurucot dobta ki másodiknak.
Írd be a google-be:
"b**zi örökbefogadás molesztál" Az első szót helyesen írd be. A google-t tudni kell használni kulcsszavakkal, én is ezt tettem pár perce.
Hitelesség: Vazzeg, ott van a kurucos cikk alján az eredeti forrás, egy angol nyelvű cikk. Ezt a hírt nyilván semelyik másik magyar hírportál nem közli, csak ők.
Hitelesség 2: Miért, aki index.hu-t olvas az meg szélsőséges liberális és zsidó? :)
Aki Népszabadságot olvas, MSZP-s? Aki Magyar Nemzetet, az Fideszes? Nem. Mindegyikre nem a válasz. Hát akkor?
8: te kis szarrágó "B-fasz"! itt van a forrás: [link]
Emészgesd egy kicsit. Ja igen, ez kuruc.info, és ugye az agyalágyultak mindig mondják, hogy az nem hiteles, ezért őket mindig ki kell segíteni egy másik oldallal is, amit MINŐ véletlen, mindig találni!
Ott van a végén egy másik oldal is megnevezve, aminek a nyomán a hír terítésre került.
De azért nyugodtan fröcsöghetsz még, teljesen értelmetlenül.
A 8. választ törölték. Az enyémet is törölni fogják, jogosan, mert egy pillanatra lealacsonyodtam az ő beszédstílusára.
De akkor az a válaszom még egyszer:
Emészgesd egy kicsit. Ja igen, ez kuruc.info, és ugye az agyalágyultak mindig mondják, hogy az nem hiteles, ezért őket mindig ki kell segíteni egy másik oldallal is, amit MINŐ véletlen, mindig találni!
Ott van a végén egy másik oldal is megnevezve, aminek a nyomán a hír terítésre került.
Na mi az, visszajelentkeztél az eredeti nickedbe? Ügyes vagy!
Ha szerinted ez reprezentatív, akkor kérlek indulj a legközelebbi rendőrörsre jelentkezni, hogy pedofil vagy azért, mert a hetero magyarok között vannak pedofilok.
10/10 jobbos logika, would turul again.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!