Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélitek a melegeket?
A mai világban inkább azok száma jelentős,akik elfogadják a homoszexuális embereket,mégis azt látom,hogy van ahol még degradálják,kigúnyolják őket.
Igazából a melegek semmi rosszat nem tesznek,tehát szerintem az,hogy egy ember kivel fekszik le,kivel éli a nemi életét a 4 fal között,az magánügy.
A felvonulást persze én is elítélem,felesleges magamutogatás,de a melegek jelentős része így van ezzel :D
Tehát én nem érzem úgy hogy kevesebbek,értéktelenebbek lennének,mint bármely más ember.....
Én leszarom azt,h meleg-e valaki vagy se. Max a melegfelvonulással van gondom.
Drága az államnak, csak hergelik az embereket(persze azok az odríbáló debileket fejbe vágnám), nincs értelme nem érnek vele el semmit
na és akkor még dobjuk fel a témát!
kinek mi a véleménye a homofób melegekről? mert bizony ezt a típust is ismerem és nincsenek is olyan kevesen. nagyrészt arra vadásznak h teljesen hetero srácokat valahogyan behálózzanak és fantasztikus érzés nekik h betörték a kius heteró fejét, de persze ezek nagyrészt egyéjszakás (10 perces) dolgok.
aztán van egy olyan homofób meleg típus is, aki szexre használja a fiúkat ez igaz, de amúgy a falra mászik tőlük, és el nem tudná képzelni h melegekkel haverkodjon.
nos az ilyenekkel mi a helyzet?
ma 14:13
jó dez ez hogy jön ide....
nem ez volt a kérdés
te most kivel vagy am?
baj? sztem baromi izgi kérdés mert nem is kevés ilyet ismerek ...
tulképpen konkrétan olyan szélsőségeset is nem keveset aki megveti a melegeket és soha az életben egy meleg haverja nem lenne, egyszerűen csak szexre használja őket és ennyi, amúgy másnap már nem ismerné meg az utcán, és kifejezetten utálja a melegeket,
erről mi a vélemény ?
hogy én kivel vagyok? tök jó kérdés. senkivel de mondjuk amit a homofób de fiúkkal szexelő srácok mondanak, nos abban is sok igazságot találok ... ennyi.
szted ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!